Приложение в строителството на пясъчен бетон

Днес е невъзможно да си представим строителството без използване на сухи смеси. Как може да разчита на шпакловка и замазка, мазилка, течни замазки, лепило за плочки, пясък бетон? Последният материал се използва широко не само за довършителни е напълно изфабрикувани места за настаняване, но също така и за целите на изливане стените на основите и строителни. Поради тези причини материалът може да бъде считан за универсален. Неговата основна задача - въвеждането на частици на естетика в интериора и екстериора.

Пясъчно-бетонен бетон M-300 LUIX 40 кг - тази смес се състои от по-малки зърна в сравнение с марката M-150. Поради това този материал е по-издръжлив и надежден. Най-силната смес е пясък бетон M-400. Този материал се използва за изграждането на банкови колони, бомбени подслони и други видове структури, които предполагат възможността да се тестват най-силните товари.

Къде е най-често използваният пясъчник? За предпочитане е пясъкът да се използва при подготовката на подовите замазки. За тези цели оптималният вариант е материалът M-150, тъй като подовете обикновено не изпитват сериозно натоварване. Плосък бетон блокове често се използват за издигане на прегради и носещи стени. Стените на такъв материал са много добре измазани и обработени с лепило за плочки. В допълнение, пясък бетон много често се използва в монолитни плочи, които също са в търсенето на изграждането на различни видове прегради. Ако има нужда от запечатване на дупка в стената, тогава като евтин и надежден метод за решаване на проблема може да се използва подсилена мрежа от пясъчен бетон.



Материалът на марката M-300 се използва за изработване на устойчиви на износване и с висока здравина структури, за замазка на подове, отстраняване на пукнатини в основата, фасади, монтажни работи и т.н. Обхватът на употреба е доста широк. M-300 се използва в помещения с ниски механични натоварвания, които не са изложени на влага. Най-оптималната дебелина на слоя за клас M-300 е от 10 до 50 милиметра, а в определени случаи до 100 мм, при условие, че се използва армировъчната мрежа.

Изключително важно е да се получи качествен резултат, да се съблюдават пропорциите при разреждане на М-300 с вода. В противен случай материалът се оказва нестабилен и не е много устойчив на различни видове влияния. Оптималното съотношение е 10 кг пясък от М-300 около 1.6 - 1.8 литра вода.

Въз основа на: stroj-ka.ru

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какви са пясъчните фракции?Какви са пясъчните фракции?
Приложение в строителството и консумацията на материали за 1м3 бетонПриложение в строителството и консумацията на материали за 1м3 бетон
Самозалепващ се бетонСамозалепващ се бетон
Конкретен състав M200 и пропорцииКонкретен състав M200 и пропорции
Декоративен бетонДекоративен бетон
Конкретни пропорции за основаКонкретни пропорции за основа
Пълнители за строителни разтвори и бетониПълнители за строителни разтвори и бетони
Сортове светлинни стени блоковеСортове светлинни стени блокове
Какъв конкретен е необходим за фондацията?Какъв конкретен е необходим за фондацията?
Ефективност на полипропиленовите влакнаЕфективност на полипропиленовите влакна
» » Приложение в строителството на пясъчен бетон
© 2021 BggeHat.com