Оформлението на просторна къща 10х10 за голямо семейство

Оформлението на просторна къща 10х10 за голямо семейство


За тези, които се занимават с индивидуално строителство, тухлените къщи остават популярни. Това се дължи на няколко причини, основната от които е силата. При изграждането на тухлена къща можете да сте сигурни, че тя ще служи на повече от едно поколение. Оформлението на частна къща идеален за всяка тухлена къща. това голяма двуетажна къща се различава в разнообразието и оригиналността си.

Проект от 10 до 10 тухлени къщи

проект на тухлена къща 10 за 10 с тераса

Тераса на входа на къщата

Входът на къщата е предхождан от тераса, чиято площ е 8,5 кв. м. м. Една от стените му е изработена от дърво, а другите две са перила. Декорацията на това пространство не е сложна: малко мебели, задължително включващи маса, диван и фотьойли, малки аксесоари и, разбира се, растения и цветя в вани.

Осветлението в тъмното ще дойде от прожекторите. Благодарение на тях ще бъде възможно не само да се постигне пълно осветление, но и да се раздели терасата на няколко зони. Например, на мястото, където ще бъде масата, и чай партито ще се проведе, и в зоната за отдих с диван.

осветление на терасите

Интериор на приземния етаж: тежест и яснота на линиите

Зад терасата има входно антре (6.3 кв. М). Тъй като няма много място за това, скандинавският стил се използва за декорация. Коридорът представлява фокус върху практичност и удобство, строгост и дори известна прохлада. Това няма да изисква завършване, без да се отчита скъпата подова настилка.

От мебелите е необходимо да оставите само калъф, закачалки, ако е необходимо, облицовка и огледало. Всички тези интериорни елементи трябва да са със същия цвят - сив. С правилния дизайн в този стил, ще получите практичност, а не почтеност.

Сценария в скандинавски стил

интериорен дизайн на коридора в скандинавски стил

Проектът предвижда, че от коридора можете да отидете в кухнята (10,3 кв. М). В тази малка площ трябва да поставите едновременно две зони. Ето защо тук преобладава стилът "минимализъм".

За такъв дизайн ще бъде необходимо да спрете на чист бял цвят, тъй като той силно отвлича вниманието и на малките размери на стаята практически никой не обръща внимание. Домакинските уреди трябва да бъдат вградени, за да се спести място. На пиедесталите, за да се опитате да не поставяте нищо, той визуално яде пространство. Препоръчително е да поставите шкаф с рафтове, в които всички домакински прибори, съдове и т.н.,

План на приземния етаж на просторна къща

План на приземния етаж на просторна къща

Кухня, комбинирана с хол 5 кв.м. в къщата, като цяло изглежда съвсем хармонично. Дневната се счита за не само най-голямата стая в цялата къща, но и визитна картичка, която трябва да разказва много за стила на сградата и за нейните собственици. Тя ще бъде украсена в модерен стил, чиято основна цел е да разпредели пространството, като изостави декоративни елементи. Основните характеристики са ясни и строги линии, използването на стъкло в комбинация с пластмаса.



На практика всичко трябва да бъде симетрия. Като светлинни устройства можете да използвате подови лампи. Всяко мебелно обзавеждане трябва да бъде съчетано с комфорт и удобство, например мека мека мебел, тапицирана в кожа, възглавници, разположени на противоположната страна на телевизора.


кухненски интериорен дизайн с хол в къщата

По-нататък от хола можете да отидете в друга стая, разположена на пода. Площта му е 12,8 квадратни метра. м. и се използва като стая за гости. За украсата на стените му се използват светли цветове като паркет, мебели, най-вече тъмни цветове с леки аксесоари. Елементите на мебелите трябва да бъдат най-малко: маса, гардероб, легло, фотьойл и аксесоари. Втората стая не се различава от предишната и е с размер 10,3 кв. М. м.

Също така на пода е баня (5.6 кв. М), и има коридор (4.5 кв. М).

Вторият етаж и неговият интериор

Можете да се качете на втория етаж, като използвате стълбите. Първата стая е галерия. Без мебели, с изключение на маса с ваза и цветя, по стените на снимка или картина, а на пода - скъпо и висококачествено подово покритие. Осветлението тук идва от вградени лампи, разположени почти на тавана.

От галерията можете да отидете до първата спалня (17,7 кв. М.), Която е декорирана в бели тонове. Най-важното правило при създаването на такъв бял интериор е използването на различни нюанси на бялото. Например, обзавеждането може да бъде чисто бяло, спално бельо с цвят на мляко и завеси от кремав цвят. Аксесоарите могат да бъдат пастелни, сиви или дори черни тонове. Необходими са някои огледала и добро осветление.

детски розов стил

детска стая на втория етаж на къща в розов стил

Втората спалня (17,7 кв. М.) Е детска стая, декорирана в ужасен и чувствен розов цвят. Благодарение на него можете бързо да се отпуснете и да отблъснете негативните мисли. Розовият цвят има огромен брой нюанси, които могат да се използват за украса на стаята. Например, бледо розово може да боядисва стените и яркочервеното да се използва за подчертаване на специфична повърхност. Много хармонични цветове за децата.

План на втория етаж на просторна къща

План на втория етаж на просторна къща

Към галерията има остъклен балкон (7,3 кв. М). За него се избира бяла цветна палитра. За украса се използват разнообразни нюанси на бялото и придава на целия дизайн уникален вид въздух. Като мебели на балкона се използват няколко места, малка маса и зелени растения през топлия сезон.

балкон в частна къща

Това оформление на къщата 10x10, направено в различни цветове, прави дизайна наистина уникален. На такова място всеки ще намери място за себе си, което ще му хареса. Поради наличието на стаята за гости можете да приемате гостите дълго време, а ако искате или не искате, можете да ги регистрирате отново в детската зала за игри или в спалнята. Тази къща е идеална за постоянно живеене през зимата и лятото за семейство от пет.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на къщата 10x10Оформлението на къщата 10x10
Оформлението на голяма двуетажна частна къщаОформлението на голяма двуетажна частна къща
Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. МОпции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М
Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9
Опции за оформление на къщата от 8 до 8Опции за оформление на къщата от 8 до 8
Къща с ъглова тераса с всички правила за декорацияКъща с ъглова тераса с всички правила за декорация
Проектиране и оформление на дървена къща 10х13Проектиране и оформление на дървена къща 10х13
Двуетажна къща 7х9Двуетажна къща 7х9
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Оформлението на селска къща 10х11Оформлението на селска къща 10х11
» » Оформлението на просторна къща 10х10 за голямо семейство
© 2021 BggeHat.com