Къща за две семейства ще бъде достатъчна за всички!

Къща за две семейства


Едно голямо семейство, което включва няколко поколения наведнъж, никога не е било необичайно явление в Русия. Дори и днес често се смята, че вашите родители, или обратно, възрастните деца живеят до вас. За да осъществи това желание и докато никой не се чувстваше наранен, е необходим проект за две семейства. Благодарение на него можете да спестите значително, защото е много по-евтино да издигнете такава сграда, отколкото да изградите две отделни сгради една от друга.

Двуетажна къща с двор

Двуетажен къща за 2 семейства с вътрешен двор

Струва си да се отбележи, че оформлението на тази къща за двама собственици има вътрешен двор. Тя е много функционална и се смята за един от важните елементи на всеки ландшафтен дизайн. Той се намира близо до задната стена на къщата, така че на това място ще бъде удобно да покриете масата и да прекарате известно време с цялото семейство.

Нейната декорация ще бъде арки с фонтани, градинско обзавеждане, което е лесно за носене и много други декоративни елементи. Дворът ще стане чудесно продължение на целия дизайн на къщата, ще помогне да се разшири жилищното пространство и да се украси неговата част.

вътрешен двор в частна къща

на снимката е пример за красива украса и подреждане на вътрешен двор в къщата

Вход в къщата и дизайн на коридора

Първият и важен момент е мястото на централния вход, тъй като това е едно от основните условия за проектиране на цялата конструкция. В този проект има голям вход отстрани на сградата. Започва с две малки колони, които са една срещу друга и са украсени с мазилка. Освен това входната врата е изработена от дърво и има големи размери. Външният дизайн на къщата изглежда много елегантен и стилен.

План на първия етаж на къщата за 2 семейства

План на приземния етаж на къщата за 2 семейства с вътрешен двор

Първото помещение в къщата е дълга зала. Площта му е 21.1 квадратни метра. м., защото за голямо семейство имате нужда от много пространство. Препоръчва се да се подготвят шкафове за външно облекло, както и да се подготвят места за съхранение на домакински аксесоари. Има няколко начина за излизане от него. Първият води в килера (9.0 кв. М.), Вторият в кухненски бокс с площ от 20,7 квадратни метра. м., (6.57 кв.м.), стая (10 кв.м.) и баня.

Проектирането на тази територия е най-добре в стила на минимализма. Настройте минимум обикновени мебели, практически се откажете от използването на аксесоари и изберете големи огледала. Поради това няма да почувствате, че има твърде малко територии. Стаята може да се използва за различни цели: да организирате малка библиотека или просто място за почивка.



Също от залата можете да стигнете до хола, чиято площ е 31, 4 квадратни метра. м., както и в офиса, на площ от 12.36 кв.м. м. Съществува оригиналност в планирането, тъй като на практика няма входни отвори. за зониране пространство използваните дялове, които са украсени с картини.

интериорен дизайн на офиса

пример за интериорен дизайн на едно студио в къщата

Правилно планиране на приземния етаж

Разположението на вилата за две семейства от този тип изисква по-голямо внимание на дизайна на всекидневната. В къщата живеят няколко поколения по едно и също време, така че стила трябва да бъде избран така, че всеки да хареса. Естествено, това никога няма да излезе от класическата мода, поради което се препоръчва да се придържате към класическия стил. Това означава използването на светли цветове, елегантни мебели, бижута и аксесоари.

Планът на втория етаж на къщата за 2 семейства

Планът на втория етаж на къщата за 2 семейства

Схема и чертеж на кухнята в това крило на къщата също се изисква да изготви внимателно. На това място трябва да има много домакински уреди, така че подредбата му трябва да е вярна. За да направите това, е по-добре да използвате островната кухня, а след това да поставите всяко устройство не е трудно. Кухнята се намира в същата стая като трапезарията, така че не трябва да възникват проблеми. Трапезарията трябва задължително да има голяма маса, столове, нищо друго не се препоръчва да се инсталира.

На другия етаж има ясно разделение на две части. На втория етаж в половината от къщата има три спални - този подход дава възможност на всяко семейство да се чувства на своя собствена територия. И другата спалня се намира в другия край на етажа. Те нямат общо стил решение, така че изборът е за собствениците на къщата. От една стая можете да излезете на терасата. Препоръчва се да го украсите в класически стил, за да подчертаете красотата на къщата.

В допълнение към спалните има стая за прикритие, чиято площ е 2,2 квадратни метра. м., Тя е в близост до четвъртата спалня. Също така има баня размер 3 квадратни метра. m. В центъра на къщата има и баня, площта й е 7.0 кв.м. Всички стаи са свързани с коридор (19.2 кв.м.). Препоръчва се да се мисли чрез своя дизайн до най-малкия детайл, тъй като върху него се формира възприятието на втория етаж. Като бонус, на втория етаж има тераса, площ от 44,36 квадратни метра. м.


Тази къща за 2 семейства трябва да бъде добре осветена. Има много стени и прегради, за да поддържате добро осветление, трябва да използвате изкуствена версия. Най-добре е да поставите осветлението или да поставите осветлението по стените. В хола се препоръчва да се инсталира голям полилей, така че стаята ще бъде не само лека, но и уютна.

тераса в къща за две семейства

В този проект се използва територията, в която се намира районът до 200 квадратни метра. m. Въпреки това, всичко е направено по практичен и удобен начин, затова е удобно всеки член на голямо семейство да живее в тази къща. Максималният брой на хората, които ще отседнете, е 8, така че всеки ще има място в тази красива и оригинална сграда.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Разпределение на двуетажна къща с тераса функции и идеиРазпределение на двуетажна къща с тераса функции и идеи
Къща за голямо семейство има място за всичкиКъща за голямо семейство има място за всички
Проекти на къщи за 2 семействаПроекти на къщи за 2 семейства
Оформлението на къщата 8x10Оформлението на къщата 8x10
Проекти и планиране на къщи за няколко семействаПроекти и планиране на къщи за няколко семейства
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Проектът на просторна едноетажна къщаПроектът на просторна едноетажна къща
Вътрешно оформление на едноетажна къща 1111Вътрешно оформление на едноетажна къща 1111
Оформлението на едноетажна къща 9x9Оформлението на едноетажна къща 9x9
Къща, изработена от профилни греди Екологични жилища стават по-достъпниКъща, изработена от профилни греди Екологични жилища стават по-достъпни
» » Къща за две семейства ще бъде достатъчна за всички!
© 2021 BggeHat.com