Класически стил на ландшафтен дизайн

ландшафтен дизайнПроизходът на класическия стил на ландшафтен дизайн идва от далечна Германия и Англия. Този стил е, на първо място, строги геометрични линии, плоски форми. Този стил има друго име - FORMAL, т.е. формалност във всичко. Водени от този стил, човек показва, че можете да контролирате природата.

За да се грижи за посадъчния материал, е нает специално обучен градинар. Поддържането на формуляри в този стил изисква ежедневна намеса. Централният обект на класическия стил е жилищна сграда. От къщата до централната порта се намира централният булевард. Покрай булеварда постави статуята. Статуите, разположени близо до централната порта, символизират добрата воля на домакина към пристигането на гостите. Ако решите да инсталирате пейки, то само фалшив метал. От главното авеню са вторични. Те имат стриктни прави линии. Такива алеи могат да бъдат допълнени с арки, малки фонтани, беседки.

Централният фонтан, разположен на главния булевард, може да има всякакви размери, но непременно кръгла форма. Тя може да бъде каскадно, допълнена със скулптура или камък с различни интересни форми. Като пример - каменно цвете.

Арбалетът е с правоъгълна или кръгла форма. Павилиони с кръгла форма са подходящи при пресичането на допълнителни пътища. Основната беседка е по-скоро павилион за почивка.

Централната част в близост до къщата се допълва от колони. Гръцки вази от ковано желязо се намират по улиците и близо до къщата.

Осветление под формата на улични лампи по алеи или висулки от ковано желязо. Не изключвайте и подчертавайте.



Катерене растения в класически стил се използват за смекчаване на строги геометрични форми. Зеленчуковият свят със сигурност се промени в нашите условия. Rainy England, далечната Италия има различен климат от нас. Но се запазва появата на изсечените храсти и дървета. От храста и дърветата все още се създава прилика на скулптури.

Този стил е по същество формален, така че можете да съчетаете скучен строг стил с великолепието на бароков стил. Например, сложете парчетата с камък. Направете басейн с плочки. Това не навреди на стила, просто добавя малко лекота.

Ако сайтът ви не е достатъчно голям, то просто направете ъгъл в този стил.

Класическият стил, избран да създаде проект за ландшафтен дизайн и въплътен в реалността на вашия сайт, ще подчертае безупречното вкус. Къщата, в която живееш, ще каже всичко за теб.

Е, като посетите сайта https://sts-mebel.com.ua/, можете да си купите качествени мебели по поръчка в Симферопол. Само там е най-доброто мебели от Крим на най-ниските цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Създайте уникален пейзажСъздайте уникален пейзаж
Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?
Интериор на дървени къщиИнтериор на дървени къщи
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Озеленяване на двора на частна къщаОзеленяване на двора на частна къща
Кабинета на дома как да кандидатствате?Кабинета на дома как да кандидатствате?
Модерни стилове в интериорния дизайнМодерни стилове в интериорния дизайн
Декориране в колониален стил и барокДекориране в колониален стил и барок
Как да направите холКак да направите хол
Викториански стилВикториански стил
» » Класически стил на ландшафтен дизайн
© 2021 BggeHat.com