Къща, изработена от профилни греди Екологични жилища стават по-достъпни

1

Смята се, че изграждането на къща е не само обезпокоително, но и скъпо. И се смята за правилен, тъй като жилищата в този случай е създаден за семейства и предполага, че би било да живеят в едно поколение. В действителност, толкова много хора, които биха искали да се получи това, не бързат с процеса, страхувайки се и продължителна, а огромна сметка и неприятности за различни аранжимент, от изолация и уплътняване и довършителни с облицовка на фасада. Всъщност, те са напразно уплашени, защото профилираната лента позволява да се избегне по-голямата част от тези притеснения.

За начало е абсолютно чиста дървесина, която след получаване на правоъгълно или квадратно напречно сечение на дървообработваща машина преминава през четиристранна машина за рязане на профили по цялата дължина.

Профилите са свързваща система на шипове (един или два шпайма) или гребен (няколко шпайкове). Те са направени от долната и горната страна на гредата, а страничните са идеално гладки и остават абсолютно равномерни.

Уличната страна на материала може да бъде направена полукръгла, но във всяка версия след монтажа тези страни на гредата дават на къщите естетическа привлекателност и точност, можете да бъдете сигурни в това, като погледнете дизайните на сградите, представени тук. Това всъщност ги отличава от другите дървени къщи. Но привлекателността в никакъв случай не е единствената добродетел на сгради с лъч с профили.



Наличието на свързващи профили върху паралелните ленти им осигурява гъст интерфейс помежду им, че бъдещият дом гарантира:

  • добра защита срещу размразена и дъждовна вода, която в дървени къщи обикновено прониква в пукнатините, интервенционното пространство;
  • надеждна защита срещу издухване;
  • висока сеизмична стабилност:
  • регулярна гладка геометрия;
  • равномерно свиване.

Рискът от плесени и гъби в дома от профилирана дървесина е много нисък. Излагането на гниене, което е почти задължително минус дървените къщи - също. Това прави не само удобно, но и трайно жилище.

Поради свързването на жлебовете стените на къщата остават плоски и липсата на вътрешно напрежение в дървото, което е резултат от обработката на машината, намалява чувствителността на този материал към пукнатини. Тази функция ви позволява да напуснете къщата от профилиран лъч без допълнително залепване, което е икономически разграничително от дървена дограма или къща от обикновен дървен материал.

Топлопроводимост и работен обем образна греда печеливши трупи, цена - залепени своя колега. От последния, профилираният бар отличава и абсолютната екологична съвместимост, поради която къщите дишат от него, т.е. независимо осигуряват климатизация, поддържайки оптимален микроклимат в помещенията. Те могат да бъдат наречени "умни" в това отношение. Както и тези, които решат да си построи къща от велпапе дървен материал, тъй като благодарение на многото предимства на този строителен материал, могат да спестят не само на строителния процес, но също и за отопление (или затопляне), ремонт и дори климатик у дома.

Stroykomplekt-S LLC

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стълбата на металната рамка как да създадете красив дизайн?Стълбата на металната рамка как да създадете красив дизайн?
Приложение на дървесината и неговото производствоПриложение на дървесината и неговото производство
Предимства на технологията за производство на дървени европрозорциПредимства на технологията за производство на дървени европрозорци
Сглобяеми къщи от бар с ниска цена изграждаме дървена селска къщаСглобяеми къщи от бар с ниска цена изграждаме дървена селска къща
Къщи от профилирани греди едноетажни варианти на дървени къщиКъщи от профилирани греди едноетажни варианти на дървени къщи
Тухлена къщаТухлена къща
Видове материали за системи за окачванеВидове материали за системи за окачване
Припокриване в къща с мансарден етажПрипокриване в къща с мансарден етаж
Предимства на вентилирана фасадаПредимства на вентилирана фасада
Как да изберем материала за дъската?Как да изберем материала за дъската?
» » Къща, изработена от профилни греди Екологични жилища стават по-достъпни
© 2021 BggeHat.com