Устройството на дървена облицовка

Устройството на дървена облицовкаКато греди използвам бар от иглолистни видове, съдържащ 12-14 влага. Гредата трябва да има съотношение 7: 5, например 14 на 10 сантиметра. При изчисляването на припокриване на лъча е допустимо използването на опростен метод, съгласно който широка страна на размера на лъч трябва да бъде 0,042 или повече плоски ширина, неговата дебелина трябва да бъде в рамките на 5 или 10 см на мястото на гредите в региона от 0.5 или 1.0 m един от друг.

Характеристики на устройството за подово покритие

В блоковите или тухлени стени краищата на гредите се поставят в нишите на стените. Между равнината на стената и краищата на гредите се оставя малко пространство да циркулира въздуха, което предотвратява гниенето на дървото от образувания кондензат. Ако дължината на жлеба позволява, могат да се монтират и допълнителни изолационни вложки.

Гредата се подава от краищата под ъгъл от 60 ° и се обработва с антисептик, след което се обвива с катран, като се запазва отворения краен ръб, за да се предотврати образуването на мухъл.

В кабинките, краищата на гредите се обръсват под формата на гнездо, след което те се задвижват в предварително приготвени разфасовки до пълната дълбочина на трупите. Когато инсталирате подовата настилка, първо инсталирайте ръбовете и след това нивелирайте нивото, а останалото. Продълженията са разположени върху зидарията до дълбочина от най-малко 0,15-0,20 м. Разстоянието от стената на краищата на гредите трябва да бъде най-малко 5 см, разстоянието от димния канал - най-малко 40 см.



Припокриващи се извършва на мазето, защита на изолацията, инсталирането на пароизолация над него, таван таван изолиран с пароизолация подложка за изолация, таван изолация свързваща не може да бъде.

За да се увеличат параметрите на противопожарна безопасност и акустична защита, се прилагат следните мерки:

Въз основа на гредите перпендикулярни на тях, като се използват еластичните притежателите монтиран решетеста поцинковани профили, под която висяха листа от gipsovolokonnyh материали. Над решетъчната структура свързана към греди телбод синтетична мрежа, която внимателно положи минерална вата, слой от 5 см, с огъване на страничната повърхност на гредите.

В стаите на горния етаж е прикован на дебелината на греди частици от 16 ÷ 25 mm, и след това придават на материала звук изолационна е минерална вата с висока плътност с дебелина 25-30 mm, и друг слой от ПДЧ.

Е, ако се интересувате от изграждането на трупове от панели CIP - посетете сайта stroika-mo.ru. Само там ще намерите всичко, от което се нуждаете за изграждане на къщички на достъпни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дървени подове като достойна алтернатива на стоманобетонни плочиДървени подове като достойна алтернатива на стоманобетонни плочи
Дървени греди за избор на таванДървени греди за избор на таван
Устройството на пода в частната къщаУстройството на пода в частната къща
Подови дъскиПодови дъски
Междинно припокриване на устройство за дървени греди и закрепванеМеждинно припокриване на устройство за дървени греди и закрепване
Как да се изолира таван на баня, отколкото е по-добре да го направиКак да се изолира таван на баня, отколкото е по-добре да го направи
Декоративни греди за избор на таванДекоративни греди за избор на таван
Как да направите греди на таванаКак да направите греди на тавана
Характеристики и видове типови подовеХарактеристики и видове типови подове
Как да победим греди на тавана интересни идеиКак да победим греди на тавана интересни идеи
» » Устройството на дървена облицовка
© 2021 BggeHat.com