Устройството от дървени подови настилки

Припокриващи се, поне една, се предлага във всяка структура. При нискоетажни индивидуални конструкции подовете се използват както от бетон, така и от дърво. Дървени подове - носеща конструкция от греди, тавани от дъски, изолация, под и др. Във всеки случай, припокриването трябва да е в състояние да издържи натоварвания в продължение на много години и да има свойства на защита срещу шум и студ.

От какво се състои припокриването?

Основният елемент на тавана са гредите, основните носещи конструкции, които разпределят товара по хоризонталата. Произвеждат дървени греди от иглолистни видове. За да се увеличи експлоатационният живот на тавана, гредите се обработват с антисептични състави. За да се улесни строителните работи, включително обработката на плоча, с помощта на специални скеле, което може да се наеме за https://arenda-stroitelnyh-lesov.com.ua връзка.

Подови настилки - дъска, която с напречни греди са свързани с ноктите. Тези щитове също са направени от иглолистно дърво. Необходимо е внимателно да се следи фактът, че гредите в припокриването на устройството са строго хоризонтални и по този начин се намират в същата равнина. За да се съобразят с това условие, се използват дървени подложки или се използва замазка от цимент с пясък.



Гредите се припокриват в къщи, изработени от тухли, са вградени в стената не по-малко от до дълбочина от 180 мм, след което са запечатани с хоросан. Между краищата и стената е необходимо да оставите вентилационна въздушна междина от 30-50 мм. За да се подобри изпаряването на влагата, краищата на гредите се отрязват с наклон. Ако се използва припокриването регенерация неопитен дървен материал има, след това дебелината на тухлени стени 2,5 или повече вдлъбнатини за греди са оставени отворени без затваряне на разтвора. Ако се изгражда рамка, гредите се поставят между горните джанти. В този случай се използват методите за "полу-люк" и "тиган", което дава максимална здравина на сградата.

Припокриване в панелните сгради

При блокиране на панелна сграда първо блоковете се настройват на крайност, а след това и междинните. Те се вписват в модел и строго в същата хоризонтална равнина.

В панела дървените конструкции са закрепени към рамката, която лежи върху греди. Нагревателят се поставя между долната и горната страна на гредата. Плочите не трябва да са по-широки от 12 см, за да не се захапват след това по време на работа. За да се получи най-трайната конструкция, подгъва на тавана е прикован към гредите на тавана: всяка дъска - на всеки лъч с два нокти.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изграждане на вътрешни подове в частна къщаИзграждане на вътрешни подове в частна къща
Дървена подова рамкаДървена подова рамка
Дървени греди за избор на таванДървени греди за избор на таван
Затопляне на тавански етаж над дървени греди, избор на материали и технологииЗатопляне на тавански етаж над дървени греди, избор на материали и технологии
Подреждане на подове в тухлена къщаПодреждане на подове в тухлена къща
Междинно припокриване на устройство за дървени греди и закрепванеМеждинно припокриване на устройство за дървени греди и закрепване
Устройството за припокриване в дома от газобетонУстройството за припокриване в дома от газобетон
Сфера на кофража и начините на използване в строителствотоСфера на кофража и начините на използване в строителството
Характеристики и видове типови подовеХарактеристики и видове типови подове
Имитация на греди на тавана трансформира интериораИмитация на греди на тавана трансформира интериора
» » Устройството от дървени подови настилки
© 2021 BggeHat.com