Покриване от метал

Метални подове се използват: за разделяне на сгради на пода, разпределяне на товара и прехвърляне на стените, повишаване на стабилността на конструкцията и за свързване на стените помежду си. Припокриването трябва да бъде достатъчно силно, звукоизолиращо, огнеупорно и твърдо. За монтаж на подове използвайте метални, дървени и стоманобетонови греди.

Дървени греди.

Дървени греди се използват за поставяне на подове в нискоетажни каменни и дървени сгради. Изчисляването на стойността на напречното сечение на дървени греди взема предвид типа на припокриване: сутерен, междуетажно и таванско помещение. Обикновено се използват правоъгълни греди. Най-уязвимата точка на дървения лъч е нейните краища, заградени, тъй като кондензата, която се утаява на студената стена на гнездото, унищожава лъча. Основният недостатък на този тип припокриване е способността им да се възпламенят и склонността да се унищожат от ефектите на насекомите. Предимствата на дървените подове са лекота на производство и ниска цена, както и висока звукоизолация и топлоизолация.

Греди от метал.

Широко използвани са такива носещи елементи като метални I-лъчи, ъгли и канал за монтаж на подове на многоетажни сгради. Металният заварен лъч е по-надежден и траен от дървения. Притежавайки еднакви характеристики на лагера, металният лъч се отличава с по-малка конструктивна височина и способност да се припокриват с големи размери. Можете да откриете характеристиките на металните греди на сайта metallz.ru.



За да използвате този тип припокриване, е необходимо правилно да изберете металната марка, от която се прави греда. При изчисляване на напречното сечение на метална греда е необходимо да се вземе предвид стойността на собственото тегло на припокриването, стъпката на лъча, обхвата и полезния товар. За запълване на отворите между гредите се използват леки стоманобетонни плочи, дървени ролки или леки бетонни вложки. Основните недостатъци на металните греди са: намалена шумоизолация и топлоизолация, както и тенденция към корозия.

Припокриване на велпапе.

Наскоро профилираните листове са широко използвани за производство на метални подове. Основното предимство на този вид припокриване е сравнително малко тегло в сравнение с стоманобетонните плочи. Монтирането на подове от велпапето е много по-лесно от стоманобетонните и монолитните тавани. Основното предимство на подовата настилка от профилирани листове е високият профил и подсилването под формата на допълнителни ребра. За да маркирате тези листове, буквата Н.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтаж на тавани в дървена къщаМонтаж на тавани в дървена къща
Изграждане на вътрешни подове в частна къщаИзграждане на вътрешни подове в частна къща
Подреждане на подове в тухлена къщаПодреждане на подове в тухлена къща
Междинно припокриване на устройство за дървени греди и закрепванеМеждинно припокриване на устройство за дървени греди и закрепване
Устройството за припокриване в дома от газобетонУстройството за припокриване в дома от газобетон
Сфера на кофража и начините на използване в строителствотоСфера на кофража и начините на използване в строителството
Преглед на телескопични стелажи за кофраж на припокриванияПреглед на телескопични стелажи за кофраж на припокривания
Характеристики и видове типови подовеХарактеристики и видове типови подове
Имитация на греди на тавана трансформира интериораИмитация на греди на тавана трансформира интериора
Изграждане на покрив със собствените си ръцеИзграждане на покрив със собствените си ръце
» » Покриване от метал
© 2021 BggeHat.com