Основните производители на скеле за белоруския пазар

скеле

Независимо от елементарността си, скелетата са се превърнали в достоен заместител на платформите и други устройства, които помагат за извършване на довършителни и ремонтни работи на височина. С оглед на тяхната релевантност и гъвкавост, техният диапазон непрекъснато се актуализира с нови позиции, демонстриращи специфичния товароподемност, максималната височина, широчината на работните платформи и другите параметри на потребителя.

В момента производството на скеле се извършва както от местни, така и от чуждестранни фирми, сред които бих искал да подчертая следното:

  1. Дмитровски завод за скеле предлага продукти, които напълно отговарят на настоящите GOST. Продуктите му се характеризират с повишена надеждност, качество и издръжливост, горите се монтират бързо и удобно, гъвкави и боядисани с полимерни съединения. С оглед на приемлива продажна цена, отдаването под наем на скеле, произведено от DZSL, се счита за полезно във всяко отношение.
  2. Фирмата "Mecos" е специализирана в рамковите скелета от високоякостна стомана, способни да гарантират свободен и най-важния безопасен достъп до стените на всяка конфигурация и оформление. Завършените конструкции са светли, оборудвани с дървени или метални настилки, дават възможност за работа на височина от 40-140 м.
  3. Фирмата BSL е получила статута на един от най-големите производители на скеле, кофраж на метални конструкции по целия свят. Всеки продукт се потвърждава от сертификатите и протоколите на GOST на съответните сертифициращи органи. Фирмата е организирала пълен производствен цикъл, който включва както рефлукс, така и боядисване и галванизиране на завършени дървесни видове. Благодарение на това не можем да се съмняваме в безопасността, надеждността, дълготрайността и доброто качество на предлаганите от BSL ​​продукти и да го отдадем под наем при благоприятни условия.
  4. Фабриката за строителни съоръжения "ULT-Rigging" се занимава с производство и доставка както на стандартни, така и на нестандартни метални конструкции, благодарение на богат опит в дизайна и дизайна. Лоялната ценова политика на производителя ни дава възможност да закупим оборудването си при благоприятни условия, което съответно намалява наема.


Както разбирате, нашата компания е установила близки отношения с най-известните и доверени производители на скеле. Благодарение на този краен потребител, лизингът на всякакъв тип строително оборудване е на разположение при благоприятни условия и за нужния период.

BelRenta - лидер в пазара на наеми за строителни инструменти и оборудване в Минск и региона, site - belrenta.com

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Скеле със собствените си ръце как да направите тръби и дърво?Скеле със собствените си ръце как да направите тръби и дърво?
Избираме скелеИзбираме скеле
Сглобяване на кули-турове на минимални действия, максимални ползиСглобяване на кули-турове на минимални действия, максимални ползи
Предимства на наемането на платформаПредимства на наемането на платформа
Скеле на сортСкеле на сорт
Самосвал и площта му на използванеСамосвал и площта му на използване
Какво е скеле?Какво е скеле?
Хидравлична тролей предимства при използванеХидравлична тролей предимства при използване
Да си купиш градина за количка в горската кулаДа си купиш градина за количка в горската кула
Проектиране на електрически кабелиПроектиране на електрически кабели
» » Основните производители на скеле за белоруския пазар
© 2021 BggeHat.com