Какво е скеле?

Какво е скеле?

Разбира се, всеки от вас наблюдаваше работата на строителя, който измаза фасадата на сградата на ниска надморска височина. По правило работата на ниски височини се извършва на скеле, те служат като стълбище с голяма платформа и опорна плоскост, където можете да поставите работно оборудване. Конструкцията на скелето се състои от няколко степени, подредени от метални тръби. Този дизайн е добре разглобен, сглобен и регулиран във височина. На горната площадка, където работникът трябва да стои, дървен щит и в редки случаи е монтиран метален щит.

Моля, обърнете внимание! Металният щит не се препоръчва да се монтира, за да се предотврати подхлъзване, когато мокрите компоненти влязат в контакт.

Най-често срещаните видове подмостов са:

- Сгъваема дву-висока маса. Този тип скеле има прибираща се работна платформа. С помощта на сгъваема маса можете да работите в стаи с височина най-малко 2,7 метра. Какво е характерно, тази таблица може да бъде издигната до желаната височина и да се настроят няколко таблици едновременно. Пространството между масите се поставя с щитове.
Конструктивни параметри.
Теглото на масата е 15.4 кг.
Размерът на обекта е 974 х 530 мм.



- Сгъваема универсална маса е многофункционална и удобна маса, използвана за довършителни работи в помещения с височина 2, 7 метра. И също така за ремонтни работи, извършени по стълбището на входа на жилищни къщи. По време на работа по стълбата, сгъваема универсална маса се използва за настройване и регулиране на височината на люлеещите се с плъзгащи се крака. Изискване: по време на всяка работа, извършвана на сгъваемата маса, е необходимо да се използва допълнителна предпазна ограда и е желателно да се свалят колелата при настройване на конструкцията на стълбите.
Конструктивни параметри.
Височината на обекта е 1360 мм.
Ширината на подложката е 560 мм.
Дължината на площадката е 1100 мм.

- Мобилният монтаж - сгъваемата кула е проектиран да работи на височина до 6 метра, оборудван е с колела, които значително улесняват движението на кулата. Предимството на тази сглобяема конструкция е, че тя може да бъде инсталирана на второ ниво с еднаква кула.
Конструктивни параметри.
Височината на кулата от пода до нивото на платформата е 4 метра.
Теглото на конструкцията е -414 кг.
Размерът на сайта е 2 x 2.

- универсалната сглобяема сглобяема скеле е тръбовидна конструкция, която издържа на товари до 150 кг, с допълнителни огради. Те се експлоатират по време на мазилка на тавана на сградата.
Конструктивни параметри.
Височината на подовата настилка от нивото на пода е 2200 мм.
Дължината на обекта е 1950 мм.
Широчината е 1000 мм.
Теглото на пода е 121 кг.

Ако се интересувате от бани с ниски цени на най-ниските цени - посетете сайта domnasaite.ru. Само там ще намерите най-добрите бани по поръчка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Преглед на телескопични стелажи за кофраж на припокриванияПреглед на телескопични стелажи за кофраж на припокривания
Дизайнът на малка стая е ефективен начин за спестяване на пространствоДизайнът на малка стая е ефективен начин за спестяване на пространство
Кухненски маси за малки кухниКухненски маси за малки кухни
Избираме скелеИзбираме скеле
Сглобяване на кули-турове на минимални действия, максимални ползиСглобяване на кули-турове на минимални действия, максимални ползи
Предимства на наемането на платформаПредимства на наемането на платформа
Скеле на сортСкеле на сорт
Проектиране на електрически кабелиПроектиране на електрически кабели
Основните производители на скеле за белоруския пазарОсновните производители на скеле за белоруския пазар
Строителни платформи ЕкскурзииСтроителни платформи Екскурзии
» » Какво е скеле?
© 2021 BggeHat.com