Мачтови подемни мачтови асансьори за строителната индустрия

мачтови асансьориЗа да се извърши строителството и обновяването на фасадата, за доставка на строителни материали и транспортни специалисти на по-горните етажи на новопостроените сгради често се използват и товар-Мачтови лифтовете, а в някои случаи и подемни устройства за багажник формат. Други видове оборудване за повдигане на различни товари са различни сечение разделение на мачтата за повдигане, които са приложени необходимите водачите на движението на кабината или платформа за товари.

Мачтите на асансьорите са направени от отделни секции под формата на ферми и имат правоъгълна или триъгълна секция. Връзката се извършва с помощта на болтове, а максималната височина може да достигне до 85 метра. За местна употреба понякога се прибягва до използването на мачта с височина 250 метра, но такива продукти се произвеждат на парче и имат редица безусловни ограничения.

Компактните размери на едностепенните асансьори позволяват да се използват в места, където е невъзможно да се прилагат повече големи системи и оборудване. Но за монтирането на товарозахващащото приспособление носеща стена е необходима платформа, така че да се монтират във вътрешността на сградите.

По-сложната версия на двата мачта има редица функции. Те могат да бъдат инсталирани не само в сградата, но и на фасадата, така че подемните конструкции на мачти често са само такава схема.



Важна разлика между тристепенните асансьори е, че те са оборудвани с две платформи за товарене по едно и също време, те могат да работят както в една и съща посока, така и в обратната посока. Въпреки че цената на тристепенна подемна рама е по-висока от първите две, разширената функционалност оправдава тази техника.

Важно предимство на подемните подемници трябва да се разглежда като модулен тип конструкция, която има редица безусловни предимства пред другите видове повдигателни системи. Най-забележителните сред тях са:
• висока надеждност за ремонт;
• Компактни ножове, които позволяват използването в минимални пространства и за транспортиране на обикновен товарен транспорт без специални разрешителни.

Важно предимство на модулния тип дизайн е възможността за закупуване на товарни мачтови асансьори в точната конфигурация, която точно съответства на изискванията на клиента, без да се отделят допълнителни пари за неизползвани структурни елементи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Петте най-високи сгради в света и тяхната архитектураПетте най-високи сгради в света и тяхната архитектура
Съвременна класификация на строителните крановеСъвременна класификация на строителните кранове
Предимства на наемането на платформаПредимства на наемането на платформа
Какво е скеле?Какво е скеле?
Да си купиш градина за количка в горската кулаДа си купиш градина за количка в горската кула
Товарен транспорт в строителствотоТоварен транспорт в строителството
Какво трябва да знаете при стартирането на строителен проектКакво трябва да знаете при стартирането на строителен проект
Видове специални съоръжения за строителствоВидове специални съоръжения за строителство
Видове и обхват на ръчните лебедкиВидове и обхват на ръчните лебедки
Използване на мобилен кран в строителствотоИзползване на мобилен кран в строителството
» » Мачтови подемни мачтови асансьори за строителната индустрия
© 2021 BggeHat.com