Видове и обхват на ръчните лебедки

1Ръчната лебедка е проектирана да повдига и премества товара. Основната разлика между този инструмент и останалите е, че той не изисква електричество за неговата работа. И също така е възможно да се използва кабел от всякаква дължина, с теглителна сила от повече от 5 тона.

Съвременните лебедки не само се справят с повдигане, спускане, издърпване на товари, но също така могат да бъдат използвани за различни операции по монтаж и товарене и разтоварване. Те могат да се използват самостоятелно за индивидуални задачи.

Обхват на лебедките

Поради ограничената товароподемност, обхватът на приложение е ограничен. Най-често те се използват на строителни площадки, за ръчно повдигане на товари, за строителни и монтажни работи. Ръчните лебедки се използват широко в ежедневието. Те могат да се намерят и в автосервизите, тъй като те са идеални за работа с двигатели. Такова устройство също присъства в някои видове специални машини, например в бетонобъркачки, на сондажни платформи.

Видове ръчни лебедки



Можете да изберете и купите лебедка ръчно, като се съсредоточите върху типа на главния механизъм. Типът барабан се използва за работа с малки товари. Те се основават на барабана, който вятърва кабела. Червената лебедка също има барабан, но работи на принципа на "безкраен винт". Поради това самият механизъм е много компактен, но са необходими повече физически усилия за придвижване на товара. Лебедките лебедки ви позволяват да работите с големи обеми товари. Те не изискват специално закрепване, така че те са ефективни както в хоризонтално, така и във вертикално положение. Трактовите механизми имат механизъм, различен от предишните. Те издърпват въжето, така че може да има неограничена дължина. Този тип се използва за повдигане на товара и за безопасно намаляване на товара.

По принцип всички видове ръчни механизми имат подобен дизайн. Те се различават основно в свойствата и свойствата на свойствата.

Предимства на ръчните лебедки

Механизмите имат уникални характеристики и елементът за повдигане на товара е много лесен за използване. Затова лебедките се използват в различни условия. Те имат малко тегло, размер и в същото време остават надеждни. Ръчните модели могат да се използват дори и без наличието на енергиен източник. Но трябва да се помни, че на работното място трябва да се вземе предвид товароносимостта.

Статията е написана на материалите на сайта https://enerprom-spb.com/

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Натоварване назначаване на специално оборудване в строителствотоНатоварване назначаване на специално оборудване в строителството
Съвременна класификация на строителните крановеСъвременна класификация на строителните кранове
Предимства при използване на товарен кранПредимства при използване на товарен кран
Предимства на наемането на платформаПредимства на наемането на платформа
Самосвал и площта му на използванеСамосвал и площта му на използване
Хидравлична тролей предимства при използванеХидравлична тролей предимства при използване
Какви са типовете линииКакви са типовете линии
Използване на мултифлексия в строителствотоИзползване на мултифлексия в строителството
Обхват на електрическия чукОбхват на електрическия чук
Управление на товара Предимства на кранУправление на товара Предимства на кран
» » Видове и обхват на ръчните лебедки
© 2021 BggeHat.com