Стреч филм в строителството

Стреч филмТрябва да се отбележи, че залог на успешна търговия, реклама и красива опаковка на стоки. И това не е тайна! В края на краищата, вниманието на купувача е привлечено главно от оригиналния дизайн на продуктите, а само от неговото качество! Ето защо производителите се опитват да постигнат някакъв трик, използвайки различни съвременни технологии. Новост в тази индустрия е полиетиленовото разтегателно фолио, използвано за опаковане на различни продукти.

Отличителни характеристики:

- обхватът на приложение не е ограничен (от обемисти товари до малки строителни материали);

- се произвежда от рециклирани отпадъци, рециклирани със специални технологии;

- съставът включва също полиетиленови гранули и полимерни материали;

- отговаря на държавните стандарти;



- ниски производствени разходи;

- Малко тегло на ролките с опаковъчен материал, което ви позволява ръчно да произвеждате намотки без да използвате специално оборудване.

Технологичният процес на рециклиране на вторични суровини за производство на разтегателен филм осигурява висококачествени продукти на изхода, отговарящи на конкретните изисквания. Използвайки екструдер за стреч фолио, можете да направите качествен материал. Можете да закупите екструдера на адрес promtrade.net.

Според статистиката производителите са по-склонни да използват този вид опаковки поради ниската цена на суровините и висока производителност. И също така си струва да се отбележи сила на свойствата на стреч фолио. Първо, той има висока устойчивост на различни деформации и гарантира безопасността на опаковани стоки. Друго важно предимство е температурният обхват на приложение (в диапазона от -60 до +60 градуса). Това е абсолютно предимство на такъв пакет!

Независимо от факта, че този материал има способността да се простира, целостта на материала няма да ви позволи да промените глобално първичния изглед. Филмът е устойчив на сълзи, благодарение на множество опаковъчни продукти. Това е този фактор, който позволява да се осигури достатъчно плътност и плътност на конструкцията по време на транспортирането.

Предвид факта, че битовите отпадъци се използват при производството на опаковъчни продукти, те не могат да се използват за съхраняване на хранителни продукти. Въпреки това използването на такъв филм за технически цели е просто незаменима. Например, при транспортиране на стоки на кораби или самолети, при малки движения на домакинствата, опаковане на промишлени части или машини и много други.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Икономично строителство, където е по-добре да купувате строителни материали?Икономично строителство, където е по-добре да купувате строителни материали?
Товарен транспорт в строителствотоТоварен транспорт в строителството
Алуминиеви радиаториАлуминиеви радиатори
Строителни материали в съвременни магазиниСтроителни материали в съвременни магазини
Полипропиленови торби и предимстваПолипропиленови торби и предимства
Видове и характеристики на опаковъчните пликовеВидове и характеристики на опаковъчните пликове
Фактори за екологична безопасност на PVC прозорциФактори за екологична безопасност на PVC прозорци
Всичко за строителството ще бъде предложено от компанията на STD-групиВсичко за строителството ще бъде предложено от компанията на STD-групи
Подсилен филмПодсилен филм
Плочки от смес от цимент и пясъкПлочки от смес от цимент и пясък
» » Стреч филм в строителството
© 2021 BggeHat.com