Приложение на PVC фолио в строителната индустрия

PVC филмВ съвременното строителство се използват голям брой материали, които включват полимерни вещества, но най-често срещаният е поливинилхлорид. Като цяло около 15 строителни материали са изработени от полимери в света, но най-вече в САЩ (около 66), се използва PVC.

Основните предимства на поливинилхлорида са, че той може да създаде продукти, които имат различни свойства. По мнението на строителите, PVC отдавна е заменила дървесината и камъка на строителния пазар, което е възможно благодарение на свойствата на PVC, т.е. тя не е изгнила и е много по-лека от камък. Също така този полимерен материал има механична стабилност, е устойчив на всякакви температурни колебания, химически атаки и корозия.

Притежавайки пожароустойчивост, изгаря лошо и престава да тласка веднага след отстраняването на топлинния източник. Съставът на този материал съдържа хлор, което увеличава пожарната безопасност на сградите, в които е използван поливинилхлорид. Много често PVC ленти, на ролки Spb се използва като изолационен материал, тъй като не е проводник на постоянен и променлив ток.

Изделия от поливинилхлорид, имат доста дълъг живот, така че около 70 пластмасови тръби могат да траят повече от 50 години, а някои от тенденциите на строителния пазар имат продължителност на живота до 100 години, а този имот въпрос за кабелна изолация и пластмасови профили за прозорци.



Разходите филм значително по-ниска в сравнение с други видове строителни материали, където от теглото на този материал е значително спечели с тежка желязо и цимент. Като се използва поливинилхлорид като изолационен материал за стени, консумацията на топлина по време на отоплението на помещенията е значително намалена.

С помощта на филма може да се направи мебели интериор, интериорни врати и прегради, този материал има висока степен на опазване на околната среда, което позволява използването му в болници, детски градини и училища.

Някои видове тапети хартия и тъкан подкрепа, също направени с PVC. Звукопоглъщащата материална база ще позволи използването на PVC за шумоизолация на стаята. Поливинилхлорид може да се използва в помещения с висока влажност. Най-популярните окачени тавани са направени и с PVC.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избор на пластмасови тръбиИзбор на пластмасови тръби
Видове развалини, които се използват в съвременното строителствоВидове развалини, които се използват в съвременното строителство
Завършване на вътрешния балконЗавършване на вътрешния балкон
Видове боиВидове бои
Синтетични материали за подовеСинтетични материали за подове
Акрилна боя и нейното приложениеАкрилна боя и нейното приложение
Какви са PVC прозорците?Какви са PVC прозорците?
Строителни материали в съвременни магазиниСтроителни материали в съвременни магазини
Полипропиленови торби и предимстваПолипропиленови торби и предимства
Избор на канализационни тръби за къщатаИзбор на канализационни тръби за къщата
» » Приложение на PVC фолио в строителната индустрия
© 2021 BggeHat.com