Как да изберем микс?

Бързото развитие на строителния пазар води до появата на нови производители и от своя страна се занимават с производството на нови материали. Благодарение на това в строителната индустрия изглеждат висококачествени зидарски смеси, за разлика от предшествениците им, техният състав е по-съвършен, а в работата те са по-качествени и по-леки.

Смес от зидария, предназначена за полагане на тухли и блокове от газобетон. Без него не може да се направи изграждането на къща, гараж и други подобни съоръжения. Сместа за зидария има вид на прах, който се смесва с вода преди употреба, само след това може да се използва за зидария. Можете да поръчате зидани разтвори в компанията VK Service на достъпна цена. На сайта vkservice.com.ua ще намерите по-подробна информация за услугите на компанията.

Съставът на сместа може да бъде разнообразен, вариращ от различни видове добавки до така наречените агрегати и свързващи вещества.

За да се избере ефективен микс и да не се бърка, е необходимо да се обърне внимание на критериите, които играят важна роля при покупката на този строителен материал. По-долу са някои от тях:

Смес от зидария, трябва да бъде силен



С помощта на някои свързващи вещества разтворът започва да се втвърдява, това се извършва от свойствата на материала. Силата има свойството да ескалира. Колкото по-висока е температурата на разтвора, толкова по-бързо се увеличава якостта на материала. Съответно, колкото по-ниска е температурата, толкова по-малка е якостта на материала. Важна роля в силата на материала играе фактът, че той ще бъде приложен впоследствие.

Пластичност на смесващата смес

Равномерното и равномерно полагане се дължи на пластичността на сместа от зидария, поради тази причина не можем да споменем тази точка. Гладкост и еднообразие, обещание за качество за дълъг период от време. Пластичността на сместа от хоросан е също така добра, защото го прави лесен за работа с материала, той се нанася равномерно върху всяка повърхност (тухли, плочи). Трябва също така да се отбележи, че всеки производител се опитва да подобри качеството на сместа.

Анализирайки строителния пазар, трябва да се отбележи, че съществуват много вариации в използването на различни видове зидарски материали. Производителите не стоят неподвижни, всеки непрекъснато прави някои корекции, за да подобри продуктите си, става по-качествен и по-лесен за използване. Това е високо оценено.

Правилният избор на смесващата смес е един от критериите за якост и надеждност. Нека вашият избор да бъде правилният и тази статия ще бъде добра помощ.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изчисляване на потреблението на хоросан върху зидарияИзчисляване на потреблението на хоросан върху зидария
Определяне на консумацията на лепило за блокове от газобетонОпределяне на консумацията на лепило за блокове от газобетон
Лепило за газови блоковеЛепило за газови блокове
Разтвори за зидарияРазтвори за зидария
Сухи смесиСухи смеси
Как да изберем винт със самочувствиеКак да изберем винт със самочувствие
Съвети за избор на материали за зидарияСъвети за избор на материали за зидария
Изграждаме стени от газобетонИзграждаме стени от газобетон
Строителни разтвориСтроителни разтвори
Зидария в строителствотоЗидария в строителството
» » Как да изберем микс?
© 2021 BggeHat.com