Как да изберем винт със самочувствие

От всички фиксиращи материали най-често срещаните са винтовете за самозатягане. Когато се появят нови строителни материали, излизат нови винтове. Тази статия ще ви помогне да изберете вида на самочувствието, за да определите правилно дължината и дебелината. Изборът на винт зависи от материала на конструктивната повърхност и от материала, който е прикрепен към нея.

Изборът на винтове за покривни материали.

Метални покривни материали, като велпапе, метал, метални покриви и т.н., са свързани с дървена летва, и затова се препоръчва да ги използват за покривни винтове. Характеристика на тези винтове е, че те имат шайба с уплътнение, което се притиска към фиксираната повърхност, осигурявайки стегнатост на връзката. Главата на покривните винтове е предназначена за диаметър на ключа M8. Саморезите се избират според цвета на покривния материал. Тяхната дължина зависи от вида покривен материал. Така че за фиксирането на велпапета се използват самозарязващи машини с малка дължина, те са прикрепени към долните вълни, а разстоянието между материала и щайгата е минимално. За метални винтове са избрани с разлика, като разликата между материала и летва може да варира от 1 до 2 см. Подбор на винтове и с острия връх с бормашина. Втората е по-скъпа. Ето компанията SVM - скрепителни елементи, продавани на едро на достъпна цена. На сайта svmspb.ru ще намерите по-подробна информация за услугите на компанията.

Следващият начин за фиксиране на материала е облицовката на металния профил. В този случай използвайте самопробивни винтове. При облицоване на фасади, стени, огради и др., Използвайте винтове за самозатягане с преса за миене. Техният подбор е сходен.



Избор на винтове за дървени и метални части.

При закрепване на меки продукти от дърво, гипс, използвайте винтове за дърво. За фиксиране на метални части използвайте самопробивни винтове за метал, те са с по-честа стъпка на резбата. При избора на дължината на винта е необходимо той да премине през външната част, а в другият трябва да бъде погребан не по-малко от 2,5 см.

Избор на самонарезни винтове за фиксиране в бетонни и тухлени стени.

При закрепване към стени от различни рафтове, корпуси, корнизи използват обикновени самоочистващи се върху дървото. В зависимост от натоварването, те ще изпитат, те дебелина не превишава 3,5 см. За фиксиране на винта в стената с помощта на пластмасов дюбел 6-8 мм, със същата дължина като винта. При закрепване към стената на рамката е необходимо да се добави към дължината на самозарязвания дебелината на рамковия лъч. При закрепване на масивни елементи е по-добре да използвате по-мощни винтове с шестоъгълна глава, които могат да издържат на големи товари.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дървени винтове или защо мъжете вече не чукат ноктитеДървени винтове или защо мъжете вече не чукат ноктите
Монтаж на метални профили върху покриваМонтаж на метални профили върху покрива
Ние избираме покривните материали керамопласт за надежден покривНие избираме покривните материали керамопласт за надежден покрив
Най-често използваните покривни материалиНай-често използваните покривни материали
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
Как да изберем тренировка?Как да изберем тренировка?
Гофрирани покривни листовеГофрирани покривни листове
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Покривни материалиПокривни материали
Ефективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покривЕфективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покрив
» » Как да изберем винт със самочувствие
© 2021 BggeHat.com