Гофрирани покривни листове

Много удобен материал, направен от велпапе, когато направите покритие за покрива. За това има една основна причина, тя е лесна за монтиране, изглежда страхотно.

Но как да го избера?

Има няколко типа велпапе. Кой да избере? За да се гарантира, че покривът е защитен и има добра "броня", по-добре е да използвате поцинковани профилирани листове. Той може да се нарича галванизирана стоманена ламарина и се произвежда чрез профилиране. Материалът се нанася върху ръбовете на коравината, поради това листът не се деформира, въпреки че листът е много тежък. За един квадрат. м, представляват до 7 кг тегло. Това се дължи на комбинацията от тежести и ребра на твърдостта, които се предпочитат за покриване на къщи, сгради, сгради. Компанията "Албатрос" предлага покривни профили на достъпна цена. На сайта https://albatros.ua можете да си купите покривна гофрирана дъска.

Първо трябва да определите размера на покрива. Можете да го направите сами, можете да прибягвате до помощта на професионални строители. Уверете се, че сте взели предвид прибавянето на покрива отстрани, това е приблизително 100 мм. В действителност ще е необходимо да се направи изтичане на покриви. Малък материал, който да вземе предвид някои от грешките в инсталацията.



По принцип се продават листове със стандартни размери: дебелина - 1.2 мм, широчина - 8-12 м, дължина - 11-12 м. Продават се покривни листове с маркировка. Например, C21-0.55-750-1200 или Н35-1000-0.7. За да определите правилно избора, трябва да знаете какво означават числата и буквите. В първия случай, буквата означава вид, т.е. стена, във втория - покрив. Освен това, 21 е височината на профила (mm), 0.55 е дебелината на метала, 750 е ширината и 1200 е дължината.

При избора на покривен лист трябва да знаете, че препоръчителната височина на профила не е по-малка от 20. Важна роля играе производството на профила: GOST или според спецификацията (техническо състояние). Най-добрият вариант са продуктите, произведени съгласно GOST. Сертификатът за неговото качество е важен. Покритието на листа се оценява от полимера. Но цветът зависи само от вашия избор, според избрания дизайн.

Профилираните листове са широко използвани в строителството, благодарение на отличната комбинация, качеството на продукта и цената му. Но на различни места цената на един и същ лист за етикетиране може да бъде различна. Не купувайте продуктите на първата компания, която го е получила. За тази цена си заслужава да видите на страниците на интернет, да ги сравни във вашия район и да избира велпапе за разходите, които ще отговарят на всички. Покривните листове могат да бъдат по-скъпи, ако дебелината им е много по-голяма от другите марки.

Профилираните листове, поцинковани, се използват не само за покриване на покрива. Той се използва максимално при инсталиране на вила, вила и точно като стена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтаж на метални профили върху покриваМонтаж на метални профили върху покрива
Основните предимства на използването на велпапеОсновните предимства на използването на велпапе
Покривна хидроизолацияПокривна хидроизолация
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Профилирани листове като евтин и висококачествен покривен материалПрофилирани листове като евтин и висококачествен покривен материал
Предимства на велпапетоПредимства на велпапето
Профилирани листовеПрофилирани листове
Покривни покрития от гофрокартонПокривни покрития от гофрокартон
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
Модерното строителство е надеждно и красивоМодерното строителство е надеждно и красиво
» » Гофрирани покривни листове
© 2021 BggeHat.com