Меки покривни плочки

меки покривни плочкиКакъв материал е най-подходящ за покрива на къща в предградията? Ако вземем предвид, че покривът трябва успешно да се съпротивлява на силни пориви на вятър и снеговалеж, тогава той трябва да бъде снабден с добра защита. Сравнително напоследък производителите се опитват да осигурят покрив само с помощта на керамични плочки, медни листове, както и шисти.

Но ако се спекулира в свободното си време, а след това дойде на такива мисли, че твърдостта, което е присъщо на ламарина плочка или професионална настилка, тя не е от голяма полза. Защото е малко вероятно, че на покрива на къщата ще се снима фантастичен или детективски филм. Освен това е малко вероятно тежките предмети да бъдат покрити.

Поради тези причини повечето собственици на частни сгради избират меки плочки. Такива херпес зостер понякога се наричат ​​гъвкави. Той е базиран на фибростъкло, което е импрегнирано със специална субстанция - каучуков битум. Rezinobitum има едностранно пръскане под формата на малки камъчета.

Всички елементи на гъвкавите плочки се характеризират с наличието на специални свойства. Например, фибростъклото няма склонност към гниене, а гумистият битум има забележителна водоустойчивост. Пръскането на камък перфектно се справя със задачата да се предпази покривът от механично въздействие и летящи искри от огъня. Той също така противодейства на отрицателното въздействие на слънчевата радиация, а също така държи снежните маси груби, без да им позволява да паднат.



Оптималната опция при избора на трошлив материал е гранулат от базалт. Тъй като има увеличена сила и дълъг експлоатационен живот. Не се притеснявайте, че вашите херпес зостер ще бъдат боядисани в сиво, което е трудно да се нарече уважаван. Тъканта във фабриката може да бъде боядисана с някакъв цвят, ако е необходимо. Камъните за боядисване в индустрията се извършват под влияние на високи температури, за да се предотврати избледняването им, дори десетилетия след монтирането на покрива.

В момента 2 вида меки херпес зостер са популярни. Първият тип е традиционните битумни херпес зостер. Произвежда се с използване на битум, подложен на окисляване. В битума не се въвеждат модификатори. Този материал е идеален за средната част на територията на Руската федерация.

Вторият вид гъвкави херпес зостер е направен малко по-различен. Модификатори на базата на полимери вече се използват тук. Благодарение на това, керемидите са устойчиви на ниска температура на въздуха, както и силен вятър. Монтажът на тези херпес зостер също е възможно при студено време.

Формата на меките плочки е под формата на правоъгълник, подобен на глинени плочки, които по-рано се покриват от къщи. Такава плочка може да има добра звукова изолация, удавяне на удари на дъждовни капки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Видове покривиВидове покриви
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
Битумни керемиди популярен покривен материалБитумни керемиди популярен покривен материал
» » Меки покривни плочки
© 2021 BggeHat.com