Синтетични материали за подове

Синтетични материали за подове

Като материали за подови настилки в обществени сгради са широко използвани polivilnhloridny линолеум и подове за животновъдни ферми устройства гумени плочи се използват, получен на базата на полимер отпадъци.

Установено е, че частичната замяна на пластификатори - диоктилфталат и хлориран парафин чрез прилагане на от 3 до 12 процента от отпадъците от полимерни чипове води до увеличаване на износване и увеличаване на устойчивостта на замръзване на линолеум.

В състави за животновъдните сгради настилка се използва, освен каучук свързващо вещество, структуриран или неструктурирана полимер отпадъци, пълнител, лечение система, пластификатори. Хранителни технологии плочи за подови покрития на базата на пластмасови отпадъци осигурява дозата на компоненти за осигуряване на каучуковата смес в смесител и обработване на ролки, уеб образуването и вулканизация на.

Покритията са гумени пластини с размери 2000x1200x12mm, които се полагат върху бетонна основа до размера на щанда. Частичната или пълна подмяна на гумите за кондициониране с полимерни отпадъци позволява да се увеличи удароустойчивостта на покритието с коефициент две, което е от голямо значение при работа. Подобрени термични свойства на покритията и санитарни и хигиенни условия за отглеждане на животни.



Най-индустриалното покритие за подовата на жилищни и офис сгради е пенестият линолеум. Такъв материал може да се полага директно върху бетонни капаци без скъпи, материалните-еластична допълнителни подложки за защита на топлина звукови трудоемки и. Използване база стъклени влакна намалява пяна свиване на линолеум до 0,16 и по-малката плътност на разпенен консумацията на полимерен слой линолеум материали и намалява въздействието ниво на шума за 21 db материал дебелина на четири мм.

Използването на поливинилхлорид линолеум намалява консумацията на смола на един квадратен метър покритие, намалява разходите за труд за полагане.

Чрез използването на цветен печат и химични щамповане поливинилхлорид линолеум повърхности имат високи декоративни свойства, както и прозрачен защитен слой горната създава устойчив на износване повърхност и защита на схемата за печат.

При монтажа на монолитни и сглобяеми подове на индустриални сгради за покритие се използват полимер-цимент и полимер-бетонни съединения за монтаж на монолитни и сглобяеми подове. За производството на полимербетонни плочи, полиестерни и фуранонови смоли, като свързващи вещества се използват латекси.

Е, след като посетите https://bitumka.by/mansardnye-okna-velux/, ще намерите качествени велуси. Само там има всичко за тези прозорци, техните свойства и основни характеристики.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Модерни подови настилки за гаражни новости в областта на подовата настилкаМодерни подови настилки за гаражни новости в областта на подовата настилка
Избираме и поставяме гумено покритие за подовата настилка на гаражаИзбираме и поставяме гумено покритие за подовата настилка на гаража
Пластификатори за тротоарни плочиПластификатори за тротоарни плочи
Топло и звукоизолация на сградиТопло и звукоизолация на сгради
Предимства на полимерни настилкиПредимства на полимерни настилки
Линолеум подходящ материал за подовата на кухнятаЛинолеум подходящ материал за подовата на кухнята
ПодовеПодове
Структурни и довършителни материалиСтруктурни и довършителни материали
Полимерни материали за подовеПолимерни материали за подове
Избор на подови настилки за кухненски керамични плочки или линолеум?Избор на подови настилки за кухненски керамични плочки или линолеум?
» » Синтетични материали за подове
© 2021 BggeHat.com