Завършване на вътрешния балкон

Повечето хора през лятото, балконът се счита за стая за почивка. Тази стая винаги иска да види топлия, уютен, в който можете да седнете и да се отпуснете. Също така е важно балконът да е практичен и да не се нуждае от специални грижи. Преди да ремонтирате балкона, трябва да обърнете специално внимание на избора на довършителния материал, който се използва за покриване на балкона от ястията. Днес има широк избор за вътрешна украса на балкони и лоджии. Могат да бъдат такива като пластмасови панели, сухото строителство, облицовка.

Устойчивост на материалите

Всички изброени материали са достойни и имат своите предимства. Те издържат на влага, слънчева светлина, гниене и корозия. Животът на пластмасовите панели е около 30 години.

Такъв материал като лигавицата облицовка може да продължи около 20 години, ако искате да удължите живота на довършителни материали, използвайте лекарство за гъбички и насекоми. Също така, не е излишно да се използва тонизиращ антисептик. Този защитен слой, по правило, се прилага още по време на производството, освен това има специални лакове, с които се обработва дървесината.

Животът на гипсокартона е 15-20 години. Той се заменя само при повреда по време на работа.

Устойчивост на температурни промени

Пластмасовите панели са в състояние да понесат температурните промени добре, те също не са повредени от водата. Балконът може да бъде устойчив на замръзване пластмаса, дори когато балконът на горния етаж не е защитен и има опасност от воден поток по време на сняг или дъжд.



До днес декорацията на балконите с влагоустойчив гипсокартон е доста популярен феномен. Но ако не нанесете грунд, сухата стена ще се надуе с вода, което скъсява живота на материала (ако помещението не се нагрява).

Такъв материал като лигавицата също е причудлив. От промяната на влажността и температурата материалът набъбва и свива. В резултат на това се появяват пукнатини по стените.

Пожарна безопасност

Пожарната безопасност е един от основните показатели на довършителните материали за балкони.

Пластмасовите панели са леко запалими и самозагасващи се. Този довършителен материал гори само когато е изложен на непрекъснат огън.

Въпреки мнението, че гипсокартонът съдържа картон и поради това изгаря, този материал изобщо не е горим.

Покритието е най-бързо запалимият материал. Ако го използвате като балкон, не забравяйте да укрепите мерките за пожарна безопасност. Обработвайте стените с антисептици, забавящи горенето. След това дървото ще стане огнеупорен материал.

Е, ако ще направите сложен ремонт на апартамент - посетете сайта s-komf.ru. Само там има всичко, за да направите шикозен ремонт в апартамента си с умерена такса.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?
След това завършете балкон отвътреСлед това завършете балкон отвътре
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Балкон и лоджия на драмата на присъединяванетоБалкон и лоджия на драмата на присъединяването
Как да украсят красива тераса и лоджия в апартаментаКак да украсят красива тераса и лоджия в апартамента
Преустройство на балконаПреустройство на балкона
Завършването и затоплянето на балкона, толкова по-добреЗавършването и затоплянето на балкона, толкова по-добре
Балкон за довършителни работиБалкон за довършителни работи
Подреждане на балкони и лоджииПодреждане на балкони и лоджии
Как правилно да глазираш балкона сиКак правилно да глазираш балкона си
» » Завършване на вътрешния балкон
© 2021 BggeHat.com