Плочки от смес от цимент и пясък

Плочките, направени от смес от пясък и цимент, стават все по-популярни в строителната индустрия. Това се дължи на факта, че този материал е достатъчно евтин както за производствения процес, така и за работата. Цимент-пясъчните плочки имат свойства, присъщи на покрива на керамиката, както и допълнени от нови характеристики, които са създадени чрез използването на иновативни технологии и модерно оборудване в производствения процес.

Изработени от съвременните методи на продукти от смес от цимент и пясък, те не са по-ниски от керамичните сили, те са устойчиви на замръзване, но губят по отношение на декоративността.

Е, ако трябва да наемете строително оборудване - посетете уеб сайта fagel.su. Само там можете да наемете най-доброто строително оборудване на разумна цена.

Производствени характеристики



Междувременно, разграничаването на покрива от циментов пясъчен покрив от покрива с керамични плочки може да се извърши само от професионалисти. Смес от цимент и пясък използва висококачествени добре измити суровини, качествен цимент, оксид от различни метали и вода. Всички компоненти се смесват в специално оборудване и след това попадат под пресата. Полученият уплътнен материал напуска конвейера с непрекъсната мрежа, от която се образуват плочките, които след това се изпращат до високотемпературна горивна камера. Плочките за 12 часа са в пещта (при 60 ° С) и след това се сушат с естествена вентилация за 28 дни.

Отличителни характеристики на плочките от циментово-пясъчна смес
Покривът на този материал е с отлична характеристика на акустична система, висока степен на защита от пожар, имайки intrahouse пушачите охладител климат през лятото, както и предотвратяване на изтичане на топлина през зимата.

Не се налага ремонт или боядисване на циментови керемиди, тъй като материалът е много устойчив на въздействието на агресивна среда, дъжд, вятър и ултравиолетови лъчи. Еластичността на материала позволява плочката лесно да се адаптира към деформациите при свиване на нови сгради, внезапни промени в температурата, натоварване при силни ветрове и натрупване на сняг.

За да създадете покрив с бетонни плочки, не е нужно да изграждате солидна основа, достатъчно е да поставите дървена рамка от ламелите. Монтирането на циментов пясъчен материал трябва да се извършва само от специалисти, тъй като е необходимо да има умения и да познава технологията на полагане, за да създаде еластичен килим от елементи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Керамични керемиди предимства на използванетоКерамични керемиди предимства на използването
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Покривен материал, който е по-добре да избиратеПокривен материал, който е по-добре да избирате
Конкретни пропорции за основаКонкретни пропорции за основа
Керамичната мозайка не е нищо, стилът е слънцеКерамичната мозайка не е нищо, стилът е слънце
Как да направите бетонКак да направите бетон
Характеристики и качествени характеристики на бетона m300Характеристики и качествени характеристики на бетона m300
Строителни разтвориСтроителни разтвори
Керамични плочкиКерамични плочки
Покриви от парче материалиПокриви от парче материали
» » Плочки от смес от цимент и пясък
© 2021 BggeHat.com