Керамични плочки Характеристики и характеристики

Ако се запитате какво е керамичната плочка, тогава можете да й дадете проза отговор. Смес от глина, пясък и минерали, която е била подложена на високотемпературно изпичане и има покритие от глазура, представлява този строителен материал. От друга страна, плочките са източник на вдъхновение при декорирането на стените и таваните на помещенията. Наличието на разнообразие от декоративни текстури, широка гама от цветове и разнообразие от графични решения ви позволяват да създавате интериори, подобни на произведения на изкуството.

Необходимо е да знаем

За да вземете правилното решение при избора на плочки, трябва да разберете какви свойства има. Първо, трябва да разберем условията, при които се очакват експлоатацията му. След това ще се определи с площта, която е планирана да постави плочките и размера на помещението като цяло. От тези параметри цената на Tubadzin плочки ще зависи пряко. Освен това е необходимо да се вземат под внимание: осветление, наличността и цвета на мебелите, състоянието на стените.

Сравнете подовите и стенните плочки

Свойствата на керамичните продукти за подове и стени като цяло са подобни, но все още има разлика. Плочките, проектирани за пода, възприемат и издържат значителни натоварвания и следователно имат висока устойчивост на износване. Дори визуално тя е по-дебела и масивна в сравнение със стенните плочки.



Стандартните плочки имат пет групи според критерия като нивото на устойчивост на абразия. Според класификацията първата група е по-малко устойчива на износване, а петата е най-стабилна.

Плочки, които имат гладка или полирана повърхност, не е желателно да се използва при полагане на пода. Това се дължи на факта, че при наличие на влага върху него, вероятността от нараняване е вероятно. Ситуацията може да коригира използването на гладки плочки с вдлъбнатини.

За стенните плочки факторът на износване не е критичен. Този материал е по-светъл и по-тънък от неговия подов настилка, който му позволява да се използва на вертикални повърхности. В допълнение, стенните плочки са устойчиви на въздействията и температурните промени, имат ниска способност да абсорбират влагата, лесни за работа и поддръжка.

Мозаечни плочки

Мозаечните плочки придобиват популярност. Тя се характеризира с малък размер и е основа с прикрепени към него малки плочки (монохромни или многоцветни). Основното предимство на този вид керамични облицовки е възможността да се създаде панел с оригинален и уникален украшение.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Керамични подови плочки в магазините на leurua merlenКерамични подови плочки в магазините на leurua merlen
Плочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетикаПлочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетика
Не преминава мода за керамични плочкиНе преминава мода за керамични плочки
Как да изберем подходящата керамична плочкаКак да изберем подходящата керамична плочка
Какво е по-добре порцеланови плочки или керамични плочки?Какво е по-добре порцеланови плочки или керамични плочки?
Керамични плочки, направени в РусияКерамични плочки, направени в Русия
Керамични керемиди предимства на използванетоКерамични керемиди предимства на използването
Как да изберем керамични плочкиКак да изберем керамични плочки
Керамични плочки и предимстваКерамични плочки и предимства
Керамичната мозайка не е нищо, стилът е слънцеКерамичната мозайка не е нищо, стилът е слънце
» » Керамични плочки Характеристики и характеристики
© 2021 BggeHat.com