Хидравлични колички

Хидравлични количкиКоличките са предназначени за придвижване на товари, които се намират главно върху палети. Днес основното приложение се намира в малки магазини и супермаркети, в складове и в производствени цехове.

Широкото приложение се дължи на лекотата на управление и поддръжка, която включва допълване и замяна на маслото. В малките стаи и с малък оборот на стоки, те са незаменими и носят голям икономически ефект. Освен това физическата тежест върху служителите е значително намалена.

Хидравличната количка с ножичен асансьор представлява структура, чиято основа е направена под формата на два направляващи, наречени вилици. В края им са монтирани водещите колела и основният механизъм, хидравличният жак, е монтиран в основата, с помощта на които се извършват повдигането на товари и регулирането на движението. Работата на количката е разрешена в най-широкия диапазон от температури от + 45 градуса до -20 градуса.

Дължината на вилиците на хидравличния вал се определя от естеството на извършената работа. Дизайнът на вилиците осигурява възможност за работа с различни товари и различни типове размери на палетите.

Недостатъците на количката могат да се отдадат на изискването за повърхността, върху която се движи. Тя трябва да е плоска, без дупки. Като правило, полиуретанови валяци се използват като колела, които се провалят дори когато повърхността не е плоска.

Но хидравличната количка може да повдигне товара само до 200 мм и да го премести. Това значително усложнява работата на товаренето и разтоварването на превозни средства. Но наличието на широка гама от типове размери и видове хидравлични колички ви позволява да се справите с тази задача.



За тази цел е необходима хидравлична количка с ножична ножица. Количката се различава от стандартната, тъй като позволява повдигане на товар от 1500 кг до височина 800 мм. В същото време се увеличава стабилността, което прави операцията безопасна. Количката е оборудвана със спирачка, която работи, когато ножицата се повдига и автоматично я блокира. Количката не може да се движи, докато спирачката работи.

Има голям брой модели, които могат да бъдат избрани в зависимост от извършената работа. При избора е необходимо да се обърне внимание на тези характеристики:

- височина на повдигане и размери на вилицата;

- носеща способност на количката;

- Брой ролки;

- Радиус на въртене.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Асансьорно отоплениеАсансьорно отопление
Пушка за отоплениеПушка за отопление
Как да изберем мини товарачКак да изберем мини товарач
Правим правилния избор на колела за количкиПравим правилния избор на колела за колички
Хидравлична тролей предимства при използванеХидравлична тролей предимства при използване
Да си купиш градина за количка в горската кулаДа си купиш градина за количка в горската кула
Транспортиране на Русия удобна и достъпна услуга за превоз на товари от всякаква сложностТранспортиране на Русия удобна и достъпна услуга за превоз на товари от всякаква сложност
Управление на товара Предимства на кранУправление на товара Предимства на кран
Какво трябва да знаете при стартирането на строителен проектКакво трябва да знаете при стартирането на строителен проект
Видове и обхват на ръчните лебедкиВидове и обхват на ръчните лебедки
» » Хидравлични колички
© 2021 BggeHat.com