Скрепителни елементи на скелето

Когато издигате някоя сграда или извършвате довършителни работи, някои операции трябва да се извършват на прилична височина. За да се осигури безопасна работа на майсторите и поставянето на инструмента, се издигат специални структури, наречени гори.

При извършване на полагане на външни или вътрешни стени много удобно разнообразие от такива адаптации са скелета. Тяхната надеждност позволява да не се притеснявате за безопасността на работниците и мобилността ви улеснява придвижването на структурата около периметъра на обекта. Вярно е, че този вид гора не е лесен за сглобяване, тъй като много вдлъбнатини, осигуряващи надеждност, както и сложни брави значително усложняват процеса на инсталиране.

Закопчаването на дърветата е идеално както за лице, така и за трудно и мъчително работа на височина. За разлика от структурите на рамката с ясно определена рамка, в Chomutov гори основен гарант на сигурността е специална ключалка, не само надеждно фиксиране елементи, но също така ви позволява да създадете скелета на различни конфигурации. Въпреки липсата на твърда конструкция, дървен материал с Chomutov съединения не по-малко надеждни, и по този начин има по-голяма подвижност, улеснявайки тяхното използване след монтаж.



При работа с фасади, изпълнени в нестандартна геометрия и архитектура, монтажът на горите се възпрепятства от липсата на достатъчно пространство за издигане на рамков скелет с определени линейни размери. Но вариантите тип скоба ще се справят перфектно с тази задача, защото те не са свързани с точно определените размери на твърдата рамка. В резултат на това е възможно да се сглоби конструкцията на каквато и да е геометрия и да се осигури завършването на такава сграда.

Ако разгледаме структурата на самите закрепвания, те могат да бъдат разделени на две групи: ротационни и слепи. Последният вариант е най-универсалният, тъй като такива скоби могат да се използват за фиксиране на вертикални и хоризонтални части, стелажи и връзки. Ротационните скоби се използват за фиксиране на диагонално детайлите на рамката.

Сам по себе си конструкцията на скобата не е трудна, тъй като цялата рамка е сглобена от тръби с еднакъв диаметър и целият комплект е сглобен от минимален набор от различни части. Основната трудност е необходимостта от закрепване на всеки елемент. Резултатът е рамка с няколко платформи, поставени една над друга и позволяващи едновременно работа на различни височини.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кофраж на инвентараКофраж на инвентара
Избираме скелеИзбираме скеле
Скеле на сортСкеле на сорт
Сортове и характеристики на скобите за дървесинаСортове и характеристики на скобите за дървесина
Избиране на ключалката за предната вратаИзбиране на ключалката за предната врата
Използване на мултифлексия в строителствотоИзползване на мултифлексия в строителството
Стоманените врати са в основата на безопасносттаСтоманените врати са в основата на безопасността
Предимства на стълбищните трансформаториПредимства на стълбищните трансформатори
Основните производители на скеле за белоруския пазарОсновните производители на скеле за белоруския пазар
Строителни платформи ЕкскурзииСтроителни платформи Екскурзии
» » Скрепителни елементи на скелето
© 2021 BggeHat.com