Избиране на ключалката за предната врата

Заключването е вашият основен защитник. Въпреки факта, че вратата е най-добрата защита за последната дума, без надеждна заключване, и за предпочитане две ключалки, той е напълно безполезен. Има много различни видове механични брави за входните врати. Те се отличават с такива принципи: ниво на надеждност, метод на инсталиране, тип механизъм.

Ако говорим за механичните ключалки, те се случват като лост, цилиндрична, напречна греда, електронен код. Заключвания от първия тип са няколко правоъгълни плочи, които под действието на зъбите на ключа представляват определена комбинация. Броят на зъбите на ключа показва броя на замазките - правоъгълни плочи в ключалката. Така че, колкото повече съкращения, толкова по-добре и по-надеждно е заключването. Този тип брави е много устойчив на механични повреди и прехвърляне на различни ефекти върху механизма. Такива ключалки, които могат да бъдат закупени на сайта zamochniki.com.ua, имат високо ниво на защита срещу крадци на апартаменти.

Цилиндричните брави. Техният принцип на работа се основава на комбинацията от малки цилиндрични щифтове. Надеждността на такава ключалка е пряко пропорционална на броя щифтове и точността на нейното производство. Ядрото е уязвимо място за замък от този тип. Едно погрешно прилагане на груба сила може да доведе до счупване. Също така е удобно за апартамента крадци, те пробиват част от сърцевината и проникват в апартамента. Ако поставите обект в дупката на такава ключалка, никога няма да го получите. Следователно, брави от този тип имат бронирани пластини и специални защитни устройства, които не позволяват скъсване на целостта на ключалката.

Rigel amok - специален тип механични брави, уникалността му във вътрешната структура. Вътрешната структура на такава брава се състои от един или повече болтове. Този вид постепенно изчезва от рафтовете на магазините, защото е ненадежден.



Друг вид брави е електронен. Те са разделени на две групи: електромеханични, работещи от двигателя, и електромагнитни, в които структурата включва постоянен магнит. В допълнение, между електрическите ключалки има отделен тип, това са брави на невидимост. Този вид ключалки не се разкрива по никакъв начин и прави собственика по-сигурен, симулиращ присъствието му.

Най-универсалният вид брави е кода. Начинът на използване на такива брави е много разнообразен: врати, каси, чанти, велосипеди и много други. Такива брави се срещат с различен брой кръгове на завъртане. И също цифров. Първият случай е удобен за сейфове, катинари и калъфи, а вторият - за входовете във входовете. Тъй като неправилно въведеният код може да заключи вратите.

Не смазвайте защитата си, затова купете качествени брави! Нека изразът да бъде действителен за вас: "Моята къща е моята крепост!"

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Като поставяме ключалки в интериорни врати, самите ние поставяме механизмитеКато поставяме ключалки в интериорни врати, самите ние поставяме механизмите
Довършителни врати от металДовършителни врати от метал
Аксесоари за вратиАксесоари за врати
Правила за избор на входната вратаПравила за избор на входната врата
Medvejatnik е ваш помощник при аварийно отваряне на бравиMedvejatnik е ваш помощник при аварийно отваряне на брави
Как да избера най-подходящите дръжки на вратите?Как да избера най-подходящите дръжки на вратите?
Характеристики на поддържането на вратата на барабанХарактеристики на поддържането на вратата на барабан
Защита на ключалката срещу счупване с използване на бронирани плочи и бронирани плочиЗащита на ключалката срещу счупване с използване на бронирани плочи и бронирани плочи
Защитени входни вратиЗащитени входни врати
Как да изберем входната вратаКак да изберем входната врата
» » Избиране на ключалката за предната врата
© 2021 BggeHat.com