Сглобяване на кули-турове на минимални действия, максимални ползи

скелеСъздателите на скелето, за да се грижат за бъдещите потребители и направи строителство изключително просто и лесно да планират sborki.V резултат е продукт, който инсталира на усилията на двама души, за първи път, и без нуждата от сложни инструменти или специални знания. Основната задача е да се събере основната секция върху блока на колелата, след което всички следващи секции да могат да бъдат монтирани една към друга.

Тази статия предоставя подробна последователност на самосглобяване на кулата. Ако изглежда невъзможно да се съобразят с, достоен изход ще бъде цялостен наем: Tour ще бъдат доставени до работното място в разглобен вид, и това ще бъдат ангажирани в събранието на нашите служители. Така че ще бъде възможно да започнете планираните работи много по-бързо и съответно да ги приключите по-рано.

Препоръки за изпълнение:

  1. С помощта на болтове и гайки към основата е необходимо да завиете колелата.
  2. Лагерите с винтове, разположени до колелата, са усукани, така че самите колела да не докосват земята. Това ще осигури стабилността на кулата по време на по-нататъшното сглобяване.
  3. Въз основа на 2-метрова рамка.
  4. С помощта на диагонални връзки е необходимо да се свържат рамките и основата. Обръщаме вашето внимание на факта, че ключалките на флаговете са фиксирани във вертикално положение.
  5. От горните рамки, поставени върху хоризонтални връзки. Знамената върху тях трябва да бъдат насочени към средата на цялата структура.
  6. С помощта на диагонални части трябва да свържете отново хоризонталните връзки и рамки. Щом се окаже, ключалките на флаговете се прехвърлят във вертикално положение.
  7. На дясното ниво, но на разстояние от 40 см. Един от друг, поставете напречната греда. Те са поставени в твърда подова настилка или аналозите им с люка (зависи от наетите модели турнета).
  8. Сега трябва да свържете измервателните и двуметровите рамки и да ги комбинирате с хоризонтални връзки. Моля, обърнете внимание, че рамките се вмъкват един в друг, а тези на измервателните уреди винаги са на върха. Защо? Това е просто: те изпълняват задълженията на фехтовка.
  9. Страничните рамки са дълги 1 метър и са свързани с хоризонтални връзки. Знамената на последната трябва да се превърнат в средата на конструкцията.


10. фехтовка рамки са свързани с хоризонтални части диагонал styazhek.Chtob се оказа, един от напречната платформа да бъде изместен към втората, и по този начин се освободи колектор за достъп. За окончателно фиксиране флаговете се поставят вертикално.

Въпреки внушителните размери на цялата структура, нейните отделни елементи са много леки. Поради това те просто се транспортират, носят сами, съхраняват и събират заедно. Ако нямате желание, спешна нужда или финансова възможност да си купите обиколка за постоянно ползване, печелившо решение ще бъде да го наемете. Обиколката с необходимата височина и конфигурация ще бъде доставена директно на работното място, сглобена (по искане на клиента) и демонтирана в края на валидността на договора за наем.

Сайт на BelRent - https://belrenta.com/ - наем на строителни инструменти и оборудване в Минск и региона.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да си направим халс за казан от автомобилни дисковеКак да си направим халс за казан от автомобилни дискове
Как да направите устройство за полагане на тухли със собствените си ръце?Как да направите устройство за полагане на тухли със собствените си ръце?
Предимства на наемането на платформаПредимства на наемането на платформа
Характеристики на поддръжката и експлоатацията на сградитеХарактеристики на поддръжката и експлоатацията на сградите
Правим правилния избор на колела за количкиПравим правилния избор на колела за колички
Какво е скеле?Какво е скеле?
Как да изберем точната кулаКак да изберем точната кула
Предимства и предимства при наемане на багерПредимства и предимства при наемане на багер
Строителни платформи ЕкскурзииСтроителни платформи Екскурзии
Как да създадем гумаКак да създадем гума
» » Сглобяване на кули-турове на минимални действия, максимални ползи
© 2021 BggeHat.com