Диван от палети

Ако сте уморени от старите, обитаема, "като всички" мебели и искам нещо творческо и оригинално - опитайте леглото от палети. Той е нещо необичайно, модерен и много евтини. Вземете диван с ръцете си и да видим за себе си.

Преди да започнете, помислете за размера на допълнителния продукт, който директно зависи от размера на изходния материал. Размерът на палетите е 1m * 1.2m * 12cm, а "europallet" е 0.8m * 1.2m * 14.4cm. Такива мебели от палети рационално се вписват във вътрешността на лятна вила, частна къща или апартамент с голям размер. Ще бъде много по-лесно да се работи със солидни палети, като обикновено между дъските има празнина, чиято ширина е същата (или малко по-малка), каквато е самата дъска. За първия не е необходим допълнителен шперплат.

Ако в плановете да се направи не просто канапе, и ъглова, тук е необходимо да се има предвид, че той ще заема много място. Основата за такъв диван е проста - чифт палети, доставени едно върху друго. Височината е регулируема - зависи от вашето желание (1-4 бр.). Spin ще служи като вертикално разположена палет. За да сте сигурни, че мебелите са стабилни, всички елементи на конструкцията трябва да бъдат закрепени заедно с винтове, гвоздеи или болтове - за по-голяма надеждност използвайте метални ъгли. За да преместите дивана предварително, за да го прикрепите към колелата на палетите. Покрийте горната част с шперплат или лист от ПДЧ.



След това трябва да издаде диван, че той има естетичен вид. Дървесина третира с мелница, отгоре покрити с лак или боя. Това е да се гарантира, че към момента не е имало трески и пукнатини. Най място двайсетсантиметър матрак или пяна, предварително подготви случая или текстилна нос (за предпочитане с цип, така че може да бъде отстранена за промиване). За да завършите следващата дивана, украсена с възглавнички, пердета или любимите аксесоари на вашия вкус.

Слотовете под дивана могат да се използват за егоистични цели. Много е лесно да ги извадите от рафта - да поставите шперплат между палети, да го поставите с мебелно лепило или винтове. Вторият вариант - чекмеджетата - те могат да бъдат поръчани или направени сами, просто не забравяйте за удобните дръжки и наличието на прибиращ се механизъм. Те ще бъдат подходящи за съхраняване на бельо, кърпи и други малки неща.

Палетите са много гъвкав материал за изработка на мебели. От тях можете да направите масичка за кафе, маса, скрин, щанд за цветя и др.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите диван с ръцете си практични мебели за дома и вилиКак да направите диван с ръцете си практични мебели за дома и вили
Мебели за дача със собствени ръцеМебели за дача със собствени ръце
Как да инсталирате опции за вана от различни материалиКак да инсталирате опции за вана от различни материали
Диван за кухнята, която моделът да изберетеДиван за кухнята, която моделът да изберете
Предимства на ъгловите диваниПредимства на ъгловите дивани
Как да изберем ъглов диванКак да изберем ъглов диван
Как да изберем мебелите за вашия интериорКак да изберем мебелите за вашия интериор
Диван-легло във всеки интериорДиван-легло във всеки интериор
Как да изберем удобен диван за голямо семейство?Как да изберем удобен диван за голямо семейство?
Избор на мебели за спалняИзбор на мебели за спалня
» » Диван от палети
© 2021 BggeHat.com