Как да се изгради дървена къща от палети

Как да се изгради дървена къща от палети

За да построите хубава къща за почивка, можете да го направите сами. Основното е да вземете палети за него, които могат да бъдат използвани, да ги подредите и след това да започнете безопасно работата.

Такава дървена къща е идеална за даване или може да се превърне в пълноценна структура, всичко е възможно.

Първият етап в изграждането на дървена къща ще бъде разрушаването на палети. За да направите това, е необходимо да отделите дъските от дебелите напречни ребра. Трасета са необходими за рамката на къщата, но от дъските - се оказват отлични стени.

За да бъдат добре прекъсната връзката, дъските трябва да бъдат нарязани и отделени от водача на ноктите. Този етап се смята за най-сурова и много досаден.

Сега можете да започнете работа по обработката на напречни греди. За да почистите дъските от прах и да извадите всички ненужни и смущаващи нокти, трябва да използвате медта. Ако дъщерите са били предварително почистени, работата ще се извърши по-бързо, тъй като нищо не трябва да се подобри и дъските са напълно готови за употреба.

Що се отнася до ноктите, те не трябва да се изхвърлят, тъй като всичко е полезно в работата.

Следващата стъпка е подготовката на рамката за прозореца. Особено за това е направен канал в дъската, някъде до средата, а след това половината е счупена. По този начин се получава добър детайл под рамката.

Обработеният детайл за рамката, не можете да котнете и точно да смилате самолета. Струва си да се има предвид, че по време на раздробяването дървото може да бъде повредено, като по този начин разваля обработвания детайл. Затова всеки по свое усмотрение избира, да накълца или да смила заготовката.



Когато се приготвят четири прозоречни заготовки, те трябва да бъдат нарязани под ъгъл от 45 градуса, и едва тогава, издърпайте с винтове и поставете лепилото.

Отстрани на къщата можете да поставите рамката на прозореца под формата на диамант или правоъгълник.

След това започваме да правим рамка за къщата. Дървените трупи се полагат върху тухли или камъни. Тук е необходимо да използвате бар от палети. За подови настилки, можете да използвате материал ПДЧ, но можете и просто дъски.

В резултат на тази работа, се оказва прекрасна и трайна рамка на дървена къща, която е изцяло изработена от кръстосани парчета.

За да се гарантира, че бъдещата рамка не е повредена от дъжд или нещо друго, тя трябва да бъде покрита с филм.

Вратата в къщата трябва да бъде направена някъде отстрани. Трябва да го отрежете с дъски от палети. Ако някои дъски не отговарят на размера, те трябва да бъдат подрязани.

Покривът е покрит с рубероид, а горната част е с гъвкави плочки.

След много работа, много красива и прекрасна къща на палетите трябва да се окаже.

Е, ако вашият трион е затънал и трябва да изострите лентовите триони - отидете на pilo-teh.ru. Има само бързо и висококачествено заточване на триони за обработка на метал и дърво.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Мебели за дача със собствени ръцеМебели за дача със собствени ръце
Подреждане на покрити и колонизирани подовеПодреждане на покрити и колонизирани подове
Затопляне на дървена къща навън с минерална ватаЗатопляне на дървена къща навън с минерална вата
Пристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къщаПристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къща
Изграждане на плевня от блокове от шлакаИзграждане на плевня от блокове от шлака
Закупуване и ремонт на дървена къщаЗакупуване и ремонт на дървена къща
Къщи от дървоКъщи от дърво
ПаркетПаркет
Как да изолираме пода на дървото?Как да изолираме пода на дървото?
Характеристики на дървена къщаХарактеристики на дървена къща
» » Как да се изгради дървена къща от палети
© 2021 BggeHat.com