Какво да правим със старите мебели в нов интериор

Какво да правим със старите мебели в нов интериор

След като хората решават да сменят жилищните помещения без да ги разпознават чрез ремонт, често възниква въпросът какво да се направи със старите мебели. Особено често този проблем възниква, когато мебелите изглеждат нови, но интериорът изобщо не се вписва. Ще говорим за това как да решим този проблем в съдържанието на тази статия.

Преди всичко искам да отбележа, че не трябва да бързате да се отървете от него. Погледнете го внимателно и помислете как може да се използва, например, като промените дизайна му или просто използвайте тези материали, от които е направено за други цели.

Промяна на външния вид на старите мебели ще позволи много добре известни decoupage техника или можете да го актуализирате, ако добавите елементи декор или купуват огледала по поръчка. В момента има доста магазини на пазарите, където се продават всички необходими материали за смяна на мебели. Само по себе си, техниката много напомня много известни възстановявания.



Не по-малко оригинално решение е да се използват материали, от които се произвеждат вашите мебели. Например, голям багаж кабинет може да бъде превърната в малък, което перфектно се вписват в детската стая, маси също ще бъде отличен система за съхранение на играчки. Ако имате античен бюфет, след това го възстановете и го инсталирайте в кухнята. В него можете да направите всичките си комплекти за чай и кафе, а вътрешните му рафтове ще бъдат чудесно място за съхраняване на размерите. Малки легла или диван могат да се използват на балкона, така че ще се чувствате комфортно в тази стая по всяко време на годината, а през лятото в горещи и горещи дни лесно можете да спите там.

Проучете всички рафтове, които имате, може би те могат да бъдат преработени с помощта на допълнителен хардуер. Не забравяйте, че детето се нуждае от библиотека, особено ако е в училище, така че можете да построите красива библиотека от стар гардероб и никой няма нужда от рафтове. От старите книжарниците могат да се правят малки и тънки рафтове, които можете да висят в един хаотичен начин върху една от стените, поставени на техните семейни снимки или колекция от различни сувенири, всички тези елементи украсяват само новия си интериор.

Ако сте решили, че мебелите в дома си, трябва да се приема само ако новото на стария вилата, където тя намира точно приложение.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да оборудваме нов апартаментКак да оборудваме нов апартамент
Как да изберем мебели за нов апартаментКак да изберем мебели за нов апартамент
Мебели по поръчкаМебели по поръчка
Правилният подход към износа на стари мебелиПравилният подход към износа на стари мебели
Основните предимства на закупуване на кухня по поръчкаОсновните предимства на закупуване на кухня по поръчка
Сантехмания е удобна за насСантехмания е удобна за нас
Къде да поставим старите мебели?Къде да поставим старите мебели?
Интериор на малка дневна Съхранявайте пространствоИнтериор на малка дневна Съхранявайте пространство
Най-добрите фабрики за мебели в ИталияНай-добрите фабрики за мебели в Италия
Мебели за поръчка залог на уют и уют в къщатаМебели за поръчка залог на уют и уют в къщата
» » Какво да правим със старите мебели в нов интериор
© 2021 BggeHat.com