Интериор на малка дневна Съхранявайте пространство

1

Всеки има момент, когато те се оглеждат, разбирате: трябва да промените нещо. Ремонтът в къщата е като цялостно обновяване на живота и живота. Определено трябва да се отървете от старите неща и да купите нови. И ако премахването на такъв местен, но вече остарял мебели причинява определено удоволствие, търсенето на новости е свързано с нервно преживяване. Какво да купя първо, къде? Как да увеличите визуално интериора? За това и говорете.

Първото нещо, което трябва да направите, когато планирате ремонт, е да вземете решение за диван. Да, само за другите стаи мебелите се купуват последно, а за хола диванът е "първият камък" в изграждането на къща, отправна точка. Като пример, разгледайте моделите, представени под връзката: https://schoener-shoppen.ru/kozhanye_divany. На пръв поглед мебелите са огромни за малка стая, но това не е напълно вярно. Направен е общ проект за такъв "цар".

Мебели за дневни

Проблемите на малкото свободно пространство притесняват всички. И първото нещо, което трябва да бъде взето решение е как претрупаното око ще бъде в края. Условно сме избрали диван (за предпочитане, разбира се, ъгъл). Следващият задължителен елемент е масичка за кафе. Тя не трябва да бъде голяма, в хармония или контраст с дивана. В тази посока, следните модели ще бъдат добър пример: https://schoener-shoppen.ru/catalog/kofejnye_stoliki.

Също така, няма възможност за хол без рафтове и стелажи. Всяко самоуважаващо се лице непременно ще извади обем от любимата си книга.



Разбира се, не може да се говори за такива излишъци като камина, но има по-интересна възможност да победим "семейното огнище". Магазините отдавна са представени от електрически аналози, които ще заемат доста малко пространство.

Но какво е по-добре да се избегне в хола, така че това е страничните шкафове. Нека такива мебели остават прерогатив за коридор, спалня или гардероб.

Характеристики на дизайна на малки площи

Оборудването на интериора на малка дневна трябва да се придържа към законите на минимализма. И това важи не само за украсата, но и за декоративните елементи. И тук са няколко прости съвета за справка:

  • Използвайте максимално светли нюанси. Стени, таван - нека хармонизира всичко с пресни пастелни нюанси;
  • Стартирайте максимално естествена светлина в стаята. Заради това не е излишно да се разширява прозорецът;
  • Използвайте най-малко тъкани, нека са деликатни, проветриви, полупрозрачни;
  • Максимум огледала! Те създават оптични илюзии.

И най-важното: не играйте с контрасти. Те "ядат" пространство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да оборудваме нов апартаментКак да оборудваме нов апартамент
Как да изберем мебелите за вашия интериорКак да изберем мебелите за вашия интериор
Диван-легло във всеки интериорДиван-легло във всеки интериор
Как да изберем мебели за залаКак да изберем мебели за зала
Как да изберем мебелите за дневнатаКак да изберем мебелите за дневната
Избор на мебели в холаИзбор на мебели в хола
Как да изберем мебелите за дневната?Как да изберем мебелите за дневната?
Как да изберем диван?Как да изберем диван?
Обзавеждане на мебелите и трансформаторите в интериораОбзавеждане на мебелите и трансформаторите в интериора
Изборът на подходящите мебели за вашия домИзборът на подходящите мебели за вашия дом
» » Интериор на малка дневна Съхранявайте пространство
© 2021 BggeHat.com