Как да изберем точната кула

Изборният сегмент на строителната кула днес е представен в доста широк диапазон, тъй като това мобилно устройство е пряко свързано с неговия размер и целеви параметри.

Кулата се използва в такива работи:

-фасадна декорация;
-реконструкция на сгради;
-възстановяване на паметници;
-монтаж на дограма;
-мазилка таван и стени.

Поради простата конструкция и компактността, работата на кулата е много по-лесна от строителната гора. Представя се под формата на структура тип кула, която се състои от основна единица и пакетирани секции - подове. Основните части на кулата са оборудвани с колела и винтови подпори, поради това, което можете да инсталирате на неравна платформа. Колелата осигуряват на устройството пълна подвижност в обекта. На сайта https://vyshka.kiev.ua/vyshka-tura можете да си купите обиколка на кула на достъпна цена.



Една кула се използва за извършване на различни ремонтни работи както извън, така и в сградата. В началото, преди да изберете устройство, трябва да решите къде ще бъде най-активно. Ако е на закрито, няма да има трудности с работната платформа, защото плоските подове ще бъдат отлична основа за монтаж на конструкцията. В случай на фасада, спираловидни подпори ще дойдат на помощ, които обикновено се доставят на всички кули турнета. С помощта на опори за привеждане в съответствие на устройството на неравна повърхност не е трудно.

Следващият елемент е размерът и височината на кулата. Най-популярните размери на подова настилка се счита 1,0h2,0m и 1,2h2,0 м. Максималната височина на обиколката можете да съберете до 21 m, но ако не се изисква толкова дълго ниво, този проблем е решен премахване на секции. Разделите могат да бъдат добавени или изтрити, всичко зависи от обстоятелствата, при които се използва кулата.

Необходимо е също така да се вземе предвид максималното натоварване, при което кулата може да издържи на механично удара. В тази ситуация силата на характеристиките зависи пряко от дизайна на самото устройство. Основата на кулата може да бъде неразделна и сглобяема. Последният вариант е по-практичен и удобен, тъй като е лесен за транспортиране. Предимството на цялото е, че основата може да издържи на тежко натоварване, като по този начин създава безопасност при работа.

На пазара кулата се изпълнява под формата на тръба и профил. По-уважавано е да изберете устройство от профила, тъй като то не е толкова чувствително към деформация и различни повреди. Огънете тръбата по-лесно, но профилът не позволява това. Съгласно държавния стандарт покритието за продукта се изпълнява под грунд и много производители се стараят да го направят красиво. Едно такова покритие е емайл на прах полимер и галванизация.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монолитна конструкция Какви са основните функции на кофража?Монолитна конструкция Какви са основните функции на кофража?
Избираме скелеИзбираме скеле
Съвременна класификация на строителните крановеСъвременна класификация на строителните кранове
Сглобяване на кули-турове на минимални действия, максимални ползиСглобяване на кули-турове на минимални действия, максимални ползи
Предимства на наемането на платформаПредимства на наемането на платформа
Скеле на сортСкеле на сорт
Правим правилния избор на колела за количкиПравим правилния избор на колела за колички
Какво е скеле?Какво е скеле?
Да си купиш градина за количка в горската кулаДа си купиш градина за количка в горската кула
Простри тавани в детската стаяПростри тавани в детската стая
» » Как да изберем точната кула
© 2021 BggeHat.com