Технологична остъкляване на балкони и лоджии

Както лоджията, така и балконът са нежилищни помещения и днес те имат най-широката дестинация. Независимо от факта, че те могат да изпълняват същата функция, въпреки това тези два вида конструкции притежават отличителни черти помежду си.

Фактът, че балконите са компактна сгъваема платформа, стърчаща от предната част на къщата, отворена от три страни и оградата, които обикновено са разположени на горните етажи на сградата и са прикрепени към стената с помощта на система за лъч. Лоджия се намира в същата сграда дълбочината на стаята, който се поставя върху плочата, която е три затворени страни се основава на носещи конструкции на сгради и само една отворена страна е напълно наравно с фасадата на къщата.

Създаване на балкон или лоджия PVC прозорци с помощта на специалисти https://okonshik.pro/, може да се постигне възможно най-голям брой цели. В края на краищата те изолират не само балкона от досадния градски шум и прах, но и напълно защитават целия апартамент. Днес, много собственици на апартаменти прекарват затопляне на балкони и лоджии, след монтаж на PVC дограма, защото стъклото с помощта на такива материали е гаранция за теча на стаята, което впоследствие може да се използва след осветление и отопление, както и като хол.



Съвети и тънкости

В някои случаи, за да остъклите напълно балкона, ще трябва да извършите допълнителни инсталационни и строителни работи:

  • Ако балконът е на последния етаж на сградата, трябва да се погрижите за изграждането на метална конструкция от ъглите и да я покриете с покрив.
  • Ако периметърът на участъка има метална ограда, е да инсталирате ПВЦ дограма, ще трябва да го замени с зидария, или трябва osteklyat балкон пластмасови прозорци по цялата височина, но само след премахването на парапета.
  • В процеса на остъкляване на балкон или лоджия не можете да направите, без да инсталирате такъв допълнителен елемент като козирка. Това е метален отвес, който е монтиран на горния край на рамката на метално-пластмасов прозорец и предпазва помещението от влага.
  • Също така ще е необходимо да се издуха всички пролуки, шевове и фуги с помощта на монтажна пяна, за да се осигури пълна плътност, прахоустойчивост и шумоизолация на конструкцията.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Студен метод на остъкляване на балкони и лоджииСтуден метод на остъкляване на балкони и лоджии
Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?
Трябва ли разрешение и одобрение за остъкляване на лоджията?Трябва ли разрешение и одобрение за остъкляване на лоджията?
Препоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksomПрепоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksom
Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?
Отопление на балконаОтопление на балкона
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Балкон и лоджия на драмата на присъединяванетоБалкон и лоджия на драмата на присъединяването
Балкон стъкла предимства предимстваБалкон стъкла предимства предимства
Как да украсят красива тераса и лоджия в апартаментаКак да украсят красива тераса и лоджия в апартамента
» » Технологична остъкляване на балкони и лоджии
© 2021 BggeHat.com