Сглобяеми къщи от бар с ниска цена изграждаме дървена селска къща

Сглобяеми къщи от дървесина - евтино изграждаме дървена къща 1Дървени къщи не са просто красиви и екологични жилища

, но и възможността да живеете комфортно в естествена атмосфера и природна среда. Ето защо, много собственици на земя извън града предпочитат да издигат евтини дървени къщи от дървесината. Технологията на строителството е много проста, така че не можете да харчите пари за квалифицирани работници и да се опитате да изградите самостоятелно.

Съвременни дървени трупи имат външна и вътрешна привлекателност, са безопасни и трайни. Независимо от времето и времето на годината в тези къщи е уютно и топло. Качеството и дълготрайността на материалите за модерни трупи се обяснява с допълнителната обработка на материала. Нека да разгледаме технологията за изграждане на дървена дограма от бара, характеристиките на избора на материал и основните етапи на строителството.

Избор на материал

Изграждането на всяка къща започва с избора на материали. Това е този етап, който ще засегне трайността и надеждността на сградата. Дървесината има такива характеристики като якост и висока плътност. следователно дървена къща от висококачествено дърво ще има дълъг експлоатационен живот, добра топло и звукоизолация. Сред недостатъците на дървото трябва да се отдаде ниска устойчивост на огън и възможно свиване.

Има два основни типа дървесина за изграждане на дървени трупи - това е едно парче и профилирани. Всеки от тях има предимства и недостатъци.

Профилната шина има профил с канали или шипове по цялата дължина на материала. Това ви позволява бързо да сглобите къща от готовите елементи. Сред предимствата на този материал са стабилността на деформацията, простотата и високата скорост на сглобяване на къщата, перфектно плоската повърхност на завършените стени.

Също така материалът не изгнива и не потъмнява под въздействието на влага. Сред недостатъците на профилирания лъч трябва да бъде появата на пукнатини в топъл период от време, необходимостта от допълнително затопляне на дървената къща за работа през зимния сезон и невъзможността за преустройство на къщата.

Ако искате да построите дървени трупи от дървесина от евтин, е по-добре да изберете солиден бар. Тя е с ниска цена и за строителството не се изисква специално оборудване. Въпреки това, ние ще трябва да похарчим повече за довършването на дървената къща, така че сградата да има красив и завършен вид.

Сглобяеми къщи от дървесина - евтино изграждаме дървена къща 2

Технология на изграждане на дървена дограма

Изграждането на рамката започва с основата на основата. Той може да бъде бетон или дървен, в зависимост от бъдещия товар и особеностите на конструкцията. Преди да започнете конструкцията на рамката, е необходимо да изберете оптималната специфичност на монтажа. Изграждането на рамката се извършва в редове: върху гредата е монтирана лента.



Дървените трупи, използвани за изграждането на дървените трупи, имат жлебове, които им позволяват да бъдат надеждно свързани една с друга. За да сте сигурни, че стените на дървената къща са здрави и надеждни, трябва допълнително да използвате шпайкове, за да се присъедините към гредите. Ако възнамерявате да издигнете сам дом на дървени трупи, това е най-лесно да направите това от нетретиран бор. Това е много лек материал, така че не е необходимо да използвате повдигателни съоръжения.

Когато издигате рамка от лента, трябва внимателно да обработите всички шевове. Това ви позволява да предпазите къщата от течения, студени и влажни. Стените трябва да бъдат обработени със специален разтвор, който ще подобри свойствата им на огнеупорност и ще увеличи силата им.

Дървени трупи от дървесина - евтино изграждаме дървена къща 3

Покрив и подови настилки

За да се изградят ловни къщи от къщи от бар, евтино, много се опитват да спестят на материал от покрив, използвайки евтини материали. Много е важно да изберем подходящия материал за покрива на тази къща, а спестяванията по този въпрос са нежелателни. Препоръчва се да се използват дъски с различни размери за греди, скоби и стелажи.

След покриването можете да продължите с монтажа на пода. Първо се полагат плочките и след това междинните плоскости. Между тях трябва да се положи слой от топлоизолационен материал. Това ще направи къщата суха и топла.

Сглобяеми къщи от дървесина - евтино изграждаме дървена къща 4

Завършване на дървената къща

Този етап включва изграждането на преградни стени, както и монтажа на кутии за врати и прозорци. Също така, подови настилки за тавана и пода, слой изолация. След това можете да продължите с монтажа на крайното покритие. Също така са инсталирани комуникационни мрежи, канализация и водоснабдяване.

Ако качеството на дървената къща позволява, можете да напуснете къщата без външно покритие. Въпреки това, за да се увеличат топлоизолационните свойства и дълголетието на дървения материал, е възможно да се довърши екстериора на къщата, в зависимост от личните предпочитания. Можете също да боядисвате къщата, да я направите ярка и оригинална или да я оставяте в селски стил.

Сглобяеми къщи от дървесина - евтино изграждаме дървена къща 5

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се изгради една къща МатериалиКак да се изгради една къща Материали
Как да се изгради къща в страната?Как да се изгради къща в страната?
Тухлена къщаТухлена къща
Изграждане на комфортни къщи от дървоИзграждане на комфортни къщи от дърво
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
Избор на материал за дървена къщаИзбор на материал за дървена къща
Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи…Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи…
Технологии на нискоетажно строителствоТехнологии на нискоетажно строителство
Тухлена или дървена къща, която е по-изгодно да се построиТухлена или дървена къща, която е по-изгодно да се построи
» » Сглобяеми къщи от бар с ниска цена изграждаме дървена селска къща
© 2021 BggeHat.com