Видове материали за системи за окачване

Видове материали за системи за окачванеНай-достъпният материал за системата за подслон е естественото дърво. Неговата популярност остава постоянно висока от десетилетия, а най-малкото в тази роля играе демократична цена. Също така е важна традиция, тъй като дървото е използвано от векове за изграждането на кофражна система, въпреки че не може да се нарече идеално за този продукт.

За щастие, технологиите не стоят неподвижни и днес, в допълнение към традиционния дървен материал за дървен материал, се използват и други продукти. Първият вариант, разбира се, е най-евтиният. Въпреки рендосан на четирите страни и след това се суши в специални камери дървен материал се характеризира с висока производителност като четиристранна обработка дава повърхността гладкост и подобрява огнеупорни характеристики. Изсушаването в камерата стерилизира дървото, което го прави по-устойчив на вредители.

Е, ако трябва да зареждате климатика у дома, отидете на klimat-msc.ru. Само там е всичко, за да създадете оптимален микроклимат във всяка стая.



На пазара има и напреднали KVH (надлъжно структурно дърво, или Konstruktion-svollholz). Това е елемент от изсушена дървесина в камерата и дърво, изрязано от четири страни, по краищата на които са направени скосявания. Между тях се свързват по дължината на микрочипове. Благодарение на тази технология, елементите KVH могат да бъдат доста дълги - до 16 м.

Кофражната система също е направена от залепена дървесина, която се получава чрез залепване на няколко слоя надлъжни дървени ламели в слоевете, по-рядко - ленти от шперплат. Поради особеностите на тази технология е възможно да се получат дълги (до 40 м) греди и греди. Освен това те се отстраняват от четирите страни и задължително се обработват с импрегниран, за да се предотврати образуването на гниене или появата на гъбички. От залепени дърво е възможно да се произведат структурни елементи с необичайна форма (например трапецовидни или дъговидни). Произвеждат такива греди от бор или смърч. Лепеният дървен материал се счита за по-издържлив от традиционния ресов дървен материал, лесен за работа и практически идеално ниво на влажност - до 10. Затова конструкциите, направени от него, не са деформирани. По-често такива елементи се продават по поръчка, на индивидуалните размери. В промишлени условия те са покрити с петна и лакове. И по време на транспорта защитата на филма. Това е скъп материал. Ето защо, за да се постигне икономичност, много често се правят само специални фрагменти от залепена дървесина, които не биха могли да се произвеждат от традиционната дървесина.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Боя за дървени подове, ние избираме бои и лакове за оцветяване на подаБоя за дървени подове, ние избираме бои и лакове за оцветяване на пода
Видове дървен материалВидове дървен материал
Покривало за подове, тествано от вековеПокривало за подове, тествано от векове
Приложение на дървесината и неговото производствоПриложение на дървесината и неговото производство
Дървени тавани панели естествено покритиеДървени тавани панели естествено покритие
Дървена дъска, както е произведена и където е приложимоДървена дъска, както е произведена и където е приложимо
Дървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материалДървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материал
Дървен паркет в банятаДървен паркет в банята
Технология за производство на залепени гредиТехнология за производство на залепени греди
Иглолистен дървен материал, предварително третиранеИглолистен дървен материал, предварително третиране
» » Видове материали за системи за окачване
© 2021 BggeHat.com