Характеристики на гредата

Характеристики на гредата

Сградите на жилища от естествени материали намират все повече и повече хора, които желаят да избират свои жилища от такъв материал. Техните полезни свойства са известни от незапомнени времена, а строителните технологии правят тези материали в синхрон с модерността. В настоящата дървена конструкция, режещият лъч е в голямо търсене. Достъпна цена, лекота и удобство при монтажа, скорост на монтаж на обекта, естетичен външен вид - всичко това прави режещия лъч много атрактивен материал.

Производството на режещ лъч има редица характеристики, благодарение на които се постига оптимален ефект от качеството на този материал. Първо, дървесината се преработва, в която се отстраняват всички най-значими недостатъци и дефекти. След като профилът стане профилиран или рендосан, жлебовете и съответните издатини се изрязват от фабриката. Тогава гредата е импрегнирана със специални забавители на пламък и антисептици. Тези вещества повишават устойчивостта на пръчката към огъня и предпазват гъбата от увреждане на дървото. Основният критерий, оказващ влияние върху цената и качеството на рендосната дървесина, е нивото на влага.



Е, ако се интересувате от довършването на банята с гипсокартон - посетете сайта otdelka-expert.ru. Само вие ще разберете как ръчно да изсушавате банята с гипсокартон.

В наше време, разграничаване на бар от естествена влага, около 30-40, произведени от прясно трион дърво. Скара за сушене на склад, изработена от дървесина от 22-27 броя, която е рязана през зимата. И накрая, една камера за сушене в камерата, изсушаването на което се случва на няколко етапа за доста дълго време.

Къщите от рендосан дървен материал принадлежат към вида на сглобяемите къщи. Бригада от 3-4 души ще може да направи рамка и покрив на такава къща само за няколко седмици. Сградите от рендосната дървесина отнемат известно време, за да се свиват, както и структурите от закръгления дървен материал. Ето защо, пълният процес на изграждане на такава уютна къща ще отнеме един сезон. Стените в къщата на рендосан дървен материал имат много плоска повърхност и са ясно съседни една на друга, така че не е необходимо да бъдат изолирани. Структурата на дървото дава на помещенията отлична вентилация, която допринася за комфортен температурен режим и влажност в цялата къща. Благоприятният микроклимат в къщите от залепени греди създава максимално усещане за комфорт и уют, а естественият естествен материал има благоприятен ефект върху здравето на собствениците.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Приложение на дървесината и неговото производствоПриложение на дървесината и неговото производство
Къщи от финландски ламиниран фурнир, плюс и минус материалКъщи от финландски ламиниран фурнир, плюс и минус материал
Къща, изработена от профилни греди Екологични жилища стават по-достъпниКъща, изработена от профилни греди Екологични жилища стават по-достъпни
Къща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зиматаКъща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зимата
Сравнение на иглолистната и широколистната дървесинаСравнение на иглолистната и широколистната дървесина
Къщата на гредата и особеностите на нейната конструкцияКъщата на гредата и особеностите на нейната конструкция
Брус от дълбините на вековете до наши дниБрус от дълбините на вековете до наши дни
Изграждане на къщи от профилирани гредиИзграждане на къщи от профилирани греди
Апартаменти в нови сградиАпартаменти в нови сгради
Пожарозащита на дървесина в дървена къщаПожарозащита на дървесина в дървена къща
» » Характеристики на гредата
© 2021 BggeHat.com