Електрически мозайката

Електрически мозайката

За ремонтни и строителни работи е необходим универсален инструмент, като електрически мозайката. Няма значение къде ще го използвате - на строителната площадка или у дома. Известни световни производители на електроинструменти предлагат широк спектър от професионални и битови модели за избор.

 Принципът на мозайката е както следва. Файлът, фиксиран в слайда, се движи напред-назад. Честотата на тези колебания е регулируема и може да достигне 3000 на минута. Когато се движи надолу, режещият диск се отклонява назад и разрязва само движещ се нагоре, което увеличава както експлоатационния живот на режещия диск, така и производителността. Водачът на електрическата мозайка, разчитащ на повърхността на материала, го прави много точен, сравним с циркулярен трион. Като правило водачът се върти до 45 градуса. Редица модели имат система за отстраняване на стърготини. Има модели с прозрачно капаче, което покрива файла и не позволява на дървени стърготини да падат върху маркировките.

 Всички моторни триони позволяват да се направи отвор с диаметър най-малко 30 мм и да се нарязва кръг с диаметър, да се правят различни правоъгълни разфасовки и прави разфасовки от всякаква дължина. Електрически мозайката "в зъбите" почти всеки материал, започвайки с дърво и завършвайки със стомана. Но за модерните домашни модели границата на дебелината на дървото е 50 мм, а при металите 2-3 мм. Професионалните мозайката са по-мощни.



 Универсалност мозайката се постига не само от техническите си характеристики, но и от по-голямата селекция на рязане единица - трион. Трябва само да изберете правилния трион. В зависимост от вида на работата, извършена и обработвания материал е избран от съответния трион метално- желаната форма, размер и метод за заточване разреждане zubev- подходяща дължина и стъпка zubev- с обикновен режещ ръб или volnoobraznoy- непокрити или покрити с абразив.

 Когато работите, не натискайте режещия диск. При рязане на метали и плексиглас е необходимо да намокрите триона с вода или с машинно масло.

Е, ако се интересувате от производството на огради - посетете сайта unikonstal.ru. Само там можете да поръчате качествени огради на разумна цена и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изостря веригата на верижната верига у дома, от която се нуждаете?Как да изостря веригата на верижната верига у дома, от която се нуждаете?
Реверсиращият трион е многофункционален инструмент за рязане на различни материали в домаРеверсиращият трион е многофункционален инструмент за рязане на различни материали в дома
Как и какво да режем гипсокартон?Как и какво да режем гипсокартон?
Престилка за кухня от мозайкаПрестилка за кухня от мозайка
Как да изберем мозайката?Как да изберем мозайката?
Мозайка за кухнята, която може да завърши в кухнята?Мозайка за кухнята, която може да завърши в кухнята?
Как да изберем мелницаКак да изберем мелница
Характеристики на модерната мозайкаХарактеристики на модерната мозайка
Как да изберем циркулярен трионКак да изберем циркулярен трион
Циркуляри, които трябва да се вземат предвид при избораЦиркуляри, които трябва да се вземат предвид при избора
» » Електрически мозайката
© 2021 BggeHat.com