Изграждане на къща от нов дървен материал

Изграждане на къща от нов дървен материал

Решихте да построите къща от дърво и сте в объркване. Времето за изграждането му от евтин прясно нарязан дървен материал не ви е удобно. В края на краищата те могат да продължат до една година. Вече знаете, че суровата зима има предимство през лятото, тъй като има по-малко влага. Дървото, което расте на земята, има свойството да почива през зимата. Тя "спи" и не абсорбира вода. Стените, издигнати върху основата, ще бъдат загубени за шест месеца и ще можете да продължите строителството. Летните сурови трябва да застанат на това място в продължение на една година. Но тези термини не са подходящи за вас. След това използвайте метода, изработен по време.

За да може естественият процес на промяна на параметрите на прясно изрязания материал да не повлияе на издигнатата конструкция, те прерязват отворите на прозорците и вратите. Такъв метод няма да възпрепятства движението по отношение на отворите. Но не правете твърде големи пространства, 40 см ще бъдат достатъчни. Загрейте еластичния нагревател и го покрийте леко. В такива случаи не е необходимо да се монтират прозорци от прозорци с двоен стъклопакет. Те могат да бъдат временни. Това важи и за вратите. Когато настройвате структурата, можете да ги замените с постоянни. Всеки дневник трябва внимателно да се третира със забавители на горенето и антисептици. Защитаване на къщата от мухъл гъби и насекоми, не трябва да покрива дървото с лак. Водният състав на защитните агенти няма да попречи на суровината да промени параметрите си.

Този метод на конструкция може да се приложи към закръгления дървен материал.



Ако решите да подражавате на ближния си, който е построил къща от залепения фурнир, тогава ще получите греда от солиден дървен материал. Отстранените от него четири страни по периметъра осигуряват равномерна основа на стените. Изработена от кръгли трупи, обработена с оборудване за струговане и фрезоване, е доста подходяща за строителство. Цялата структура на лъча на този материал може да няма тази сила, но за къщата на обекта цената на материала също е доста по-евтина.

Когато изграждате къща в присъствието на венец, използвайте изолирана кърпа.

Е, най-добрият сервизен център на градинско оборудване ще намерите на сайта remont.best-sad.ru. Само там е най-добрата техника за вашата градина на достъпна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се изгради къща в страната?Как да се изгради къща в страната?
Есента и зимата са подходящо време за строителствоЕсента и зимата са подходящо време за строителство
Къща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зиматаКъща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зимата
Дървена къща, когато е по-добре да се построиДървена къща, когато е по-добре да се построи
Къщи от дървоКъщи от дърво
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
Иглолистен дървен материал, предварително третиранеИглолистен дървен материал, предварително третиране
Видове дървесина за изграждане на дървена къщаВидове дървесина за изграждане на дървена къща
Къщи, направени бързо, икономично, бързо и надеждноКъщи, направени бързо, икономично, бързо и надеждно
» » Изграждане на къща от нов дървен материал
© 2021 BggeHat.com