Кръгли трупи

Кръгли трупиОтличителна характеристика на дневника OZILLINDROVANNY от обичайните лъжи в неговите геометрични параметри. Прясно изрязаният материал има формата на конус. За да приведете дървения материал в готовност за работа на неговия цилиндър, е необходимо да разполагате с подходящо оборудване, което има функциите на обработка чрез пробив.

Дневниците се сортират предварително, като изберете приблизителен изходен материал. Стружните стругове привеждат дървения материал в такива параметри, когато всяка от напречните им равнини ще има същия диаметър. Само тогава той се подлага на цилиндриране до крайния продукт. След завършване на работа, за последващо естествено сушене, е необходимо да се приложи методът на защитно третиране с водни състави на забавители на огъня и антисептици. Такава процедура ще бъде от полза само за логото и няма да попречи на естествения процес да бъде освободен от прекомерна влага. Порите остават отворени. Загуба на обем на труп при цилиндриране в странични олтари 20 мм.

Прясно изрязаните трупи на зимния сезон са за предпочитане пред лятното. През зимата дървото спи и не поглъща вода от земята. След шест месеца може да бъде пусната в производство. Летен прясно нарязан материал ще отнеме дванадесет месеца. За да се ускори процесът на освобождаване на влага, дървеният материал се поставя в специални пещи.



Закръгленият дървен материал се използва в първоначалното си състояние, нарязан на една, две, три или четири страни. Ако една страна бъде премахната, дневникът получава новото си име - полукадър. Равната страна служи като стена в стаята. Ако две срещуположни страни на короната са отрязани, един дървен материал се нарича оръжеен каре. Секциите служат като партита в къщата. Връзката с трупите се извършва от короните. Три отрязани страни го определят като венци. Короната е обърната към улицата. Новото име на гредата, определя отсъствието на корони от четири страни.

Последващото използване на цилиндрични или пръти може да бъде веднага след цялата работа или може да бъде нарязано на по-малки греди и обработено от същите средства за защита в секциите.
Фрезовите машини ще осигурят профилирането си. След това лечението със защитни съединения трябва да се повтори.

Е, ако се интересувате от винил сайдинг - посетете сайта petrostroy-esg.ru. Има само стенни панели, MDF, PVC, паркет, прозоречни первази на най-ниски цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Боя за дървени подове, ние избираме бои и лакове за оцветяване на подаБоя за дървени подове, ние избираме бои и лакове за оцветяване на пода
Какво да се покрие лигавицата вътре в къщата означава и технология на тяхното приложениеКакво да се покрие лигавицата вътре в къщата означава и технология на тяхното приложение
Как да направите дървена къща наистина красива?Как да направите дървена къща наистина красива?
Измерване на свиването на бетона от бетонИзмерване на свиването на бетона от бетон
Къщи от дървоКъщи от дърво
Изграждане на нискоетажни сгради от дървоИзграждане на нискоетажни сгради от дърво
Видове дърводелциВидове дърводелци
Защита на къщата от бар с помощта на антисептициЗащита на къщата от бар с помощта на антисептици
Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи…Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи…
Иглолистен дървен материал, предварително третиранеИглолистен дървен материал, предварително третиране
» » Кръгли трупи
© 2021 BggeHat.com