Поставяме плочката

Поставяме плочкатаМонтажът на плочки е един от най-сложните процеси. За да купите висококачествени и скъпи плочки не е достатъчно за качествен под, важно е да поставите плочки.

Основната посока на нашата работа - дървени трупи, бани и къщи от кръгли трупи! Собственото производство ви позволява да контролирате производствения процес на дневника, като започнете от нулевия цикъл. Преди да си купите плочки, първо трябва да се измери площта и добавете към още 10 (в зависимост от геометрията на стаята), но си купувате плочки на парчета, за това, площта на стаите е разделена от повърхността на плочката 1, и да получи необходимия брой плочки.

Повърхността, върху която ще бъдат поставени керемидите, трябва да бъде идеално гладка, без пукнатини и повреди, зависи от това на сервизните линии на пода (стените). Ако повърхността не е равна - подравнете. Ако подравняването не е стандартно, можем да приложим гипсокартон. Необходимо е да се обработва с грунд, в противен случай лепило за плочки ще поеме в гипсото и ще доведе до бързо износване.

Първият етап е подготовката на повърхността. Както бе споменато по-горе, трябва да се натопи и почисти от прах и мръсотия. Не пренебрегвайте този етап, 70 успех зависи от "фондацията".



След като повърхността отговаря на всички параметри - отидете на етапа на полагане. Ако това е стена, инсталацията се прави отдолу и нагоре. За всичко се нареди гладко, сложи багажник и са ниво - това е за първия ред, на факта, но вече има напречник до вертикално ниво поставяме подобни, но вертикално друг железопътен транспорт. За да плочка е идеално права (челно съединение) между релсите се простират на конец. Ако размерът на плочката е повече от който искате да вмъкнете в един ред, то трябва да се отсече.

Отрежете малко парче керемида е много трудно (да не го напукана), трябва да има някакъв опит или намали с помощта на българите, ако мелница не е на една ръка разстояние, а след това, което трябва да nadpilit дълбочина плочки от 15-20 и се скъса.

След пълното полагане, трябва да го почистите от лепилото, което сте получили, и да запечатате ставите (шевовете) с фуга (можете да имате различни цветове). Останките от фугата се взимат с влажна кърпа. Очакваме пълно сушене и процесът на полагане на плочките е завършен.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да поставите плочка на пода на кухнятаКак да поставите плочка на пода на кухнята
За да лепи керамични плочки на стенаЗа да лепи керамични плочки на стена
Как да поставите плочката на пода в банятаКак да поставите плочката на пода в банята
Характеристики на керамичните плочкиХарактеристики на керамичните плочки
Подова и стенна облицовка с плочкиПодова и стенна облицовка с плочки
Как правилно да поставите плочкаКак правилно да поставите плочка
Полагане на плочкиПолагане на плочки
Как правилно да поставите керамични плочки и керемидиКак правилно да поставите керамични плочки и керемиди
Как да изберем качествена паветаКак да изберем качествена павета
Как да изберем подовата плочка?Как да изберем подовата плочка?
» » Поставяме плочката
© 2021 BggeHat.com