Как да изберем качествена павета

Най-популярният начин за покриване на тротоарите и дворовете на частни вили е паважната плоча. Той има много предимства: голям брой дизайни, устойчиви на износване, издръжливи на измръзване, лесни за ремонт, полагане на керемиди не изискват специални умения и всеки може да работи с него.

Ако решите да използвате плочата, трябва да изберете качествен и издръжлив материал. Тук има такива опции за избор на тротоарни плочи. На сайта vlk-sm.ru ще намерите по-подробна информация за плочата.

За да изберете дадена плочка, спазвайте няколко правила:

-Не винаги гланцът на повърхността на плочката е показател за качеството. Понякога, за да достигнете огледална повърхност, производителите добавят много вода, което води до крехки керемиди. Можете да го проверите, като докосвате помежду си с плочки. С качествени плочки звукът ще бъде звуков.

-Цветът на плочките може да бъде постигнат с помощта на скъп пигмент или много евтино боядисване, което не само ще намали цената на продукта, но и ще намали силата му.



-Технологията за производство на плочки елиминира употребата на глинен пясък. Ако не се спазват правилата за производство, керемидата ще бъде краткотрайна. При наличието на глинести съединения се посочват петна и жълти петна по гърба на плочката.

-Появата на плочките не винаги дава правилна представа за качеството на продукта. Трябва да погледнем грешката на продукта. Вътре не трябва да има пукнатини и кухини. Ако плочката е боядисана, тогава вътре в нея трябва да има еднакъв цвят. Плочки, боядисани само отгоре, ще бъдат нестандартни и краткотрайни, тъй като боядисаният слой скоро ще се отлепи от основната.

-Тротоарите трябва да бъдат направени в съответствие с GOST. Плочките, произведени според техническите спецификации, няма да бъдат с високо качество. За да научите за това, помолете продавача за сертификат за производство и за приключване на лабораторните тестове.

-Ниската цена на плочките показва ниски разходи за неговото производство и съответно ниско качество. Не спасявайте, когато купувате плочки.

Разбира се, без специални инструменти за определяне на качеството на плочките не е лесно, но обръщайки внимание на тези факти, можете вече в магазина да изберете най-добрия продукт от представените. Полагането на плочки не изисква специални умения, но не се колебайте в този процес. Лошо положените плочки имат изпъкнали ръбове, които могат да се спънат, а на накланящата се плоча можете да се плъзнете. Изберете качествена плочка и дворът ви ще бъде красив.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Слепият район около къщата, изработен от тротоарни плочиСлепият район около къщата, изработен от тротоарни плочи
Съвети за рязане на плочкиСъвети за рязане на плочки
Пигмент за тротоарни плочиПигмент за тротоарни плочи
Как да изберем плочатаКак да изберем плочата
Композитна плочка и нейните предимстваКомпозитна плочка и нейните предимства
Как да изберем керамични плочкиКак да изберем керамични плочки
Плоча към къщатаПлоча към къщата
Как правилно да поставите керамични плочки и керемидиКак правилно да поставите керамични плочки и керемиди
Как да изберем подовата плочка?Как да изберем подовата плочка?
Предимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталацияПредимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталация
» » Как да изберем качествена павета
© 2021 BggeHat.com