Завършване на тавана с плочки

плочки покритие таванТаваните в жилищните сгради са покрити с голям брой много различни материали, вариращи от обикновена мазилка и завършващи с различни по-нови версии. Но такава възможност, като използването на плочки, досега беше разгледана от специалистите малко. Това, разбира се, не е за керамика или плочки, а за експандирани полистиролови панели.

Този материал (пенопласт) е почти един от най-популярните и разнообразни по отношение на продуктовата гама. Пазарът предлага колосална селекция от варианти от полистирол, които се различават по размер, форма, цвят и текстура. Въпреки това квадратната плочка на тавана все още остава непроменена, почти класически избор за повече от 90 купувачи, само няколко са решени за експерименти.

Таван плочки са разделени на полистирен натиснат (е щампован), които компресия блок материал с дебелина 0.6 - 0.8 santimetra- инжектиране (суровини се синтерова при висока температура за блокове) - накрая - екструдирана, който е екструдиран полистирол компресия ленти след което се подлага на оцветяване или отлагане на тънък слой. Екструдираните плочки имат изключително гладка повърхност и възможност за визуално симулиране на голямо разнообразие от материали.

Таванът на тавана се показва еднакво добре на нивото и на релефния таван, докато работата по неговото приложение е сравнително проста и образува минимален прах.



Изберете плочки трябва да бъде много внимателно и внимателно, като фалшификати и брак в наши дни езеро езерце. Качествен продукт - плътен и силен, с ясни ъгли, с гъста връзка около периметъра, картината трябва да бъде добре разгледана, а цветът - наситена.

Ако таванът е откровено неравномерно или неправилно оформен, площта може да се разпадне на части или броят на плочките се брои приблизително.

Преди облицовката, таванът трябва да бъде грундиран, а дори и на ниво (с алабастър, мазилка и вероятно други материали). Грундирането може да бъде не само грунд, но и лепило. Елиминирайте повърхността дори от следите на старото покритие и крепежни елементи, лепило и др.

По тази причина всички подготвителни операции могат да се считат за пълни. Бъдете смели, за да залепите плочката (имате нужда от течни нокти или друго лепило, плюс стол или маса, плочки, шпатула за разстилане на лепилото и справедливо стареене).

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Безшевен избор на материала на таваните и процеса на инсталиранеБезшевен избор на материала на таваните и процеса на инсталиране
Тавани от тапети от експандиран полистирол, правоъгълниТавани от тапети от експандиран полистирол, правоъгълни
Видове елементи за избор на таванитеВидове елементи за избор на таваните
Плочки на тавана без шевове и други опцииПлочки на тавана без шевове и други опции
Как да лепирам плочките до таванаКак да лепирам плочките до тавана
Понятието за плътност на екструдиран полистиролПонятието за плътност на екструдиран полистирол
Затопляне на къщата с екструдирана полистиролова пянаЗатопляне на къщата с екструдирана полистиролова пяна
Как да изберем подходящата керамична плочкаКак да изберем подходящата керамична плочка
След това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочкиСлед това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочки
Как да изберем таван за баняКак да изберем таван за баня
» » Завършване на тавана с плочки
© 2021 BggeHat.com