Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи за рязане

Изграждане на дървена къща по класическа технологияДърво строителство набира скорост и днес. Кой иска да отиде най-лесният начин, и разполага с екип от професионалисти, а някой се опитва да спестят пари и да търси работници, които се съгласяват да работят на половин цена и без да се издава никакви документи. И някой планира да направи всичко, сами по себе си, без да се разчита на никого. В този случай е необходимо да се проучи всички нюанси на технологиите и по-специално - рязане начини.

И така, откъде започвате да построявате къща? На първо място, с избора на материал. Обърнете внимание на обработката на трупи. Обикновено те се подлагат на две операции: първо отлагане (т.е. почистване от кората) и след това остров. Това е, първо кората е отделена от дървесината, но на нейната повърхност все още остават на голям слой кора, който често се нарича "подкор". Тъй като се изсушава, този слой става по-тъмен и дървесината придобива неравномерно оцветяване, което е характерно за непланиран дървен материал. Много е важно тази процедура да се извърши правилно, така че влакнестата структура на дървото да не бъде повредена. Не можете да оставите "subcore" в дневника. Тази част е гниеща. Ето защо, за да се изгради ловни къщи, е по-добре да се вземат дървени трупи, които също са преминали през острова, което се извършва с електрически самолети. В края на тази операция дървото получава красив (и най-вече дори) златист цвят.

След като проблемът с избора на дървесината бъде решен, можете да продължите директно към конструкцията. Първият етап е обвързването, т.е. излагането на първата корона. За него са избрани най-дебелите трупи, тъй като те имат най-голям товар, освен това те са най-близо до основата и следователно са по-податливи на влага.



За да се уреди интерфейсът между две паралелни трупи, е необходимо да се направи канал в горния, който да повтаря формата на съответната част на долния журнал. За да сте сигурни, че каналът е чист, направете няколко надлъжни и странични разфасовки.

Но най-голямо внимание се отделя на издигането на ъгъла. Съществуват два основни традиционни начина за изрязване. Първата се нарича "в лапата", т.е., така че краищата на трупите да не излизат извън външната повърхност на стената, няма да има остатък. Вторият - "в ъгъл" - означава, че останалата част от дневника ще "огледа". Последният метод се счита за по-надежден вариант на свързване на трупи, освен че изпъкналата част защитава ъглите на сградата от атмосферните валежи. Но начинът "в лапа" ви позволява да украсите къщата с някакъв завършен материал.

Е, ако се интересувате от лигавицата на бор на https://ukrekoles.com.ua/, ще го намерите на достъпни цени. Само там ще научите всичко за облицовката и ще можете да я купите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите дървена къща наистина красива?Как да направите дървена къща наистина красива?
Сглобяеми къщи от бар с ниска цена изграждаме дървена селска къщаСглобяеми къщи от бар с ниска цена изграждаме дървена селска къща
Естествени материали за Вашия комфортЕстествени материали за Вашия комфорт
Къщи от дървоКъщи от дърво
Изграждане на нискоетажни сгради от дървоИзграждане на нискоетажни сгради от дърво
Какъв тип панели да изберем?Какъв тип панели да изберем?
Избор на материал за дървена къщаИзбор на материал за дървена къща
Основни видове строителни материалиОсновни видове строителни материали
Карфиле на дървена къщаКарфиле на дървена къща
Циркуляри, които трябва да се вземат предвид при избораЦиркуляри, които трябва да се вземат предвид при избора
» » Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи за рязане
© 2021 BggeHat.com