Естествени материали за Вашия комфорт

Естествени материали за Вашия комфорт.

Едно от първите позиции на съвременния строителен пазар е острието. Това е най-много търсения дървен материал, благодарение на силата, универсалността и достъпната цена. Името му се дължи на технологията на рязане на трупи. Краищата на дъската с кората са спретнато, а в резултат - перфектно плоска повърхност от всички страни.

Методи за рязане на дърво.

Има няколко начина да изрежете едно дърво:

  • радиална - линията на рязане се намира точно в центъра на багажника. Такова дъно запазва стабилността на различни видове деформиране и абсорбиране на влага. Ъгълът на наклон на дървесните пръстени е 60 - 90 °. Разходите за такива материали се увеличават, тъй като продукцията на продуктите е доста ниска.
  • poluradialny. Наклонът на пръстените с такова нарязване на цилиндъра е 45 °. Продукцията на продукта се увеличава, но характеристиките са частично намалени. Съответно, цената също намалява.
  • тангенциалният - най-икономичният метод за развитие на дървесината. Равнината на среза се измества от центъра на определено разстояние. Получаваме дъска за кантиране с минимални дървесни отпадъци, ярка текстура и най-ниската цена. Но съществуват значителни недостатъци: той е обект на силно свиване и подуване.

Заявление.

Сухи дъски се използват за довършване на къщи - външни и вътрешни. Чрез типа дърво, от което е оформена дъската, получаваме различна здравина, топлопроводимост и водоустойчивост. Най-популярният е бор. Тя се отличава със своята сила, лекота и ниска цена. Той е широко използван за създаване на носещи конструкции и вътрешна декорация на помещения. За подово покритие се използва смърч дъска. Красива трион може да бъде алтернатива на скъпия паркет. Такъв етаж е подходящ за градски апартамент и селска къща. Дъбови дъски силни сортове дърво (орех, дъб) се използва за производството на дограма (врати и шкаф мебели). Благодарение на ниската топлопроводимост и екологичната чистота, дъските за изолация се използват за изолиране на жилищни и други помещения.

Декориране на помещения с екологично чист материал.



Облицовката се използва за довършване на помещенията. Това е най-доброто съотношение цена-качество, най-практичния материал. Избрано е за покриване на тавани, стени на жилищни сгради (вътре и навън), балкони, сауни и беседки. Подобни повърхности придобиват прекрасен представителен облик, стените се изравняват, създава уютна и комфортна атмосфера.

Дървото е уникален регулатор на влажността на помещението. В случай на висока влажност дървената облицовка абсорбира излишната влага и при ниска степен на изсъхване дава. Това създава удобен микроклимат и благополучие. Тя е дървена облицовка, изработена от масивно дърво, напълно запазва всички полезни свойства на дървото. Предстоящият външен вид, красотата на текстурата и естествения аромат, придават на дизайна специално настроение и стил.

За стените на жилищни помещения използвайте облицовка от бор, липа и елр - в бани и сауни. Високата температура на помещенията ще подчертае деликатния аромат на липата и ельото и няма да се отделя катран. Геометрията на облицовката може да бъде различна. Отначало това беше само плоско дъно, с бразда и шпагат от двете страни. Тя се нарича безшевна и двустранна. Тя нямаше гръб и лицева страна, беше абсолютно идентична. При сглобяването на дъските те се присъединиха без празнина.

В съвременния строителен пазар, нов строителни материали - европрофил. Тя се прави по аналогия с европейската. Дизайнът е значително различен от този, който вече е налице. На задната страна са нарязани два канала, които имат важна функционална характеристика. Кондензът, образуващ се на обратната страна, тече свободно, без да се натрупва в точките на закрепване. Това предотвратява възможността за гниене. Монтажното поле не изглежда като солидна платформа, а красив панел с атрактивен дизайн.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да изрежете керамични плочки 4 методи за рязанеКак правилно да изрежете керамични плочки 4 методи за рязане
Тогава да изрежете керамични плочки?Тогава да изрежете керамични плочки?
Машини за разрязване на плазмаМашини за разрязване на плазма
Decoupage орехова орехова маскаDecoupage орехова орехова маска
Основни видове строителни материалиОсновни видове строителни материали
Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи…Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи…
Декупаж върху дървото, декорирайки дъската за рязанеДекупаж върху дървото, декорирайки дъската за рязане
Характеристики на диамантен рязанеХарактеристики на диамантен рязане
Видове и предимства на неподредените дъскиВидове и предимства на неподредените дъски
Кислородно рязанеКислородно рязане
» » Естествени материали за Вашия комфорт
© 2021 BggeHat.com