Дървена дъска, както е произведена и където е приложимо

Ограждащата дъска е едно парче от дърво, което се обработва по краищата по такъв начин, че няма кори. В идеалния случай дори ръбовете на този продукт позволяват да бъде използван за изграждането и довършването на различни елементи на къщата. Сушенето на този дървен материал се извършва или естествено, или в специални камери при висока температура. Широчината на този продукт обикновено надвишава две дебелини. В нашата компания можете да си купите Ийвс 25h150, който широко се използва за подови настилки, както и в изграждането на покриви, огради и бариери. Най-популярен е този дървен материал, изработен от иглолистна дървесина.

Иглолистна дървесина - лесна обработка, здравина и издържливост

Както вече знаем, че най-популярните и търсени материал се счита дървен материал, изработени от бор, смърч, лиственица и други иглолистни дърва. Той е лесен за работа, издръжлив, издръжлив, с красив модел и висока устойчивост на гниене и напукване. Този дървен материал трябва да се използва в строителството на къщи, още повече, че цената Ийвс 25h100, 25H150 или предмети с различни размери, изработени от иглолистна дървесина, е много по-ниска от цената на същите продукти, като кестен или дъб, с който може да се използва в производство на мебели.



Като цяло дървеният материал е уникален продукт в неговите качества. Те са екологични, имат приятен аромат и красива текстура. В допълнение, полезните свойства на някои видове дървесина се използват активно за хората. Например, вар и други летливи производство има антибактериални свойства, чрез което увеличава имунитет при хора. Ето защо от тази дървесина изграждане на бани и сауни, а също и да обзавеждане за помещения. Много ценен лигавник фурнир, който отрежете вътрешните стени на стаи в къщата.

Планирана дъска - увеличена гладкост от всички страни

Подрязаният продукт може да бъде подложен на по-дълъг производствен цикъл. В резултат на този процес произвежда Дялани дъски, със специално изработен правоъгълен профил, на повърхността на който дава много плавно от всички страни. Този продукт има отлични експлоатационни и здрави характеристики, се използва за довършителни работи и строителство на жилищни и стопански сгради. В допълнение, този материал може да се използва в производството на мебели, сложни фасадни конструкции, за създаване на интериорни елементи и др.

Декорацията на този продукт е много красива и екологична. Въздух в къщата, в която стените са завършени с помощта на така наредения дървен материал, ще бъдат чисти и лечебни, а микроклимата - удобна. Много е важно този продукт да се характеризира с високо ниво на топло- и шумоизолация в сравнение с покритието на изкуствения материал. Ето защо, такова дъска може да се използва безопасно, както при крайградско строителство, както и при ремонт на градски апартаменти, както и в подреждането на територията и дизайна на интериора.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Покривало за подове, тествано от вековеПокривало за подове, тествано от векове
Характеристики на плочката от лиственицаХарактеристики на плочката от лиственица
Къде и как мога да купя масивна дъскаКъде и как мога да купя масивна дъска
Сравнение на иглолистната и широколистната дървесинаСравнение на иглолистната и широколистната дървесина
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Видове материали за системи за окачванеВидове материали за системи за окачване
Качествен дървен материал от горската компанияКачествен дървен материал от горската компания
Основни видове строителни материалиОсновни видове строителни материали
Дървен паркет в банятаДървен паркет в банята
Технология за производство на залепени гредиТехнология за производство на залепени греди
» » Дървена дъска, както е произведена и където е приложимо
© 2021 BggeHat.com