Къщите от профилирана дървесина са добри?

1Всеки от нас някога мечтаеше да притежаваме собствения си дом. Днес не е много лесно да осъществите такава мечта, но все още е възможно. Основните трудности възникват не само при закупуване на земя, изготвяне на договор, натрупване на пари, но и при избор на строителни материали. Има много магазини и пазари със стоки за строителство. Предлагат се за изграждане на къщи и блокове от пяна, тухли, заоблени трупи, както и профилирани греди. Всички са добри, но не много добри. На какво да изберем? Основното нещо е, че жителят на бъдещата къща избира материала за строителство, съсредоточавайки се върху собствения си стил на живот и върху себе си.

Ако купувачът е спрял на профил, тогава има няколко предимства.



1. Много лек и не обезпокоителен монтаж и демонтаж, но всичко това, защото този материал за това удобство съдържа метални болтове и свързващи ключалки.
2. Цената за такава къща е по-ниска.
3. Баровете са изработени от бор, това дърво е признато за най-доброто за строителство, тъй като има много терени в бор. Съдържанието на влага в тази лента е в пълно съответствие с оперативните стандарти.
4. Не се нуждаете от обработка на стени. Това се дължи на факта, че изкривяването на дървесината е изключително рядко, тъй като борът има равномерно тяло.
5. В къщата от профилирана бара е по-малка вероятността от възникване на пукнатини на повърхността и деформация. Всичко това се дължи на факта, че къщата е 4-каменна форма, тогава напрежението от 4 страни не е толкова силна.
6. Бъговете имат специална форма, предпазвайки къщата от проникване на вода и гниене.
7. Благодарение на ключалката "шпонка", къщата не се нуждае от уплътняване след свиване.
8. Дизайнът не се прочиства с висока топлоизолация.
9. Къщата може да диша. Чрез краищата и стените на къщата има обмен на въздух. Най-малко 30 въздуха циркулират ежедневно на закрито, въпреки че прозорците са затворени. Самата сграда е много удобна, кислороден баланс, топлина и добра влажност, какво би могло да бъде по-добре? Тези барове работят като климатик.

Трябва да се отбележи, че във Финландия са създадени профилни барове. В тази страна къщи, изработени от такъв материал, са вече няколко века. Това е последният плюс на този материал. Къщата, изработена от такива греди, ще остане вечно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Къщи от профилирани греди едноетажни варианти на дървени къщиКъщи от профилирани греди едноетажни варианти на дървени къщи
Как да се изгради една къща МатериалиКак да се изгради една къща Материали
Как да изградим къщата си през зимата?Как да изградим къщата си през зимата?
Изграждане на комфортни къщи от дървоИзграждане на комфортни къщи от дърво
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Икономично строителство, където е по-добре да купувате строителни материали?Икономично строителство, където е по-добре да купувате строителни материали?
Къде мога да намеря пари за изграждане на собствената си къща?Къде мога да намеря пари за изграждане на собствената си къща?
Изграждане на къщи от профилирани гредиИзграждане на къщи от профилирани греди
Избор на материал за дървена къщаИзбор на материал за дървена къща
Технологии на нискоетажно строителствоТехнологии на нискоетажно строителство
» » Къщите от профилирана дървесина са добри?
© 2021 BggeHat.com