Профили за подове

Профилирана хартия за подови настилки сграда универсален материал е широко използван в строителството, за монтиране на огради и покриви. Има предимства пред други материали.

Поцинковани профилирани листове

Този тип велпапе се използва на строителни площадки, за да се разделят сградите на секции и подови плочи. Това припокриване върху профилирания лист е увеличило якостта. Най-напред се полагат метални греди и след това се прикрепват профилираните листове.

Следващата стъпка е монтирането на хидроизолационен килим, който надеждно защитава вътрешния слой на припокриването от влага. Особена опасност се носи от влагата при запълването на припокриващата се повърхност с циментов разтвор.

След това се работи по полагане на изолацията, която изпълнява две функции - нагревател и звукоизолиращ слой. След като монтирате нагревателя, преминете към подовата замазка.

Днес, в модерното строителство, носещи профилирани листове се използват широко в строителството на индустриални, промишлени, обществени сгради. Този строителен материал е популярен и при отделни строителни предприемачи при изграждането на вили и частни къщи.

Предимства на велпапето



Той има отлични технически, оперативни и потребителски характеристики и качества.

• Издръжлив и лек.
• Лесен за транспортиране и инсталиране.
• Универсален.
• Икономичен.
• Надеждни.
• Дълъг експлоатационен живот.
• Устойчив на агресивна среда и корозия.

Днес профилирани един от популярните материали на строителни обекти по целия свят. Лесният, гъвкав и подвижен материал значително опростява хода на работа по време на инсталацията. Изработвайте гофрирана дъска от качествена поцинкована стомана, която осигурява дълъг експлоатационен живот от повече от 50 години.

Ниската цена на материала - при инсталирането на велпапе няма практически никакви резници и отпадъци, това осигурява икономичност.

Модерните производители произвеждат профилирани листове с полимерно покритие, което действа като допълнителен защитен слой срещу ефектите на неблагоприятните външни атмосферни влияния. Декоративните възможности на материала значително разширяват полимерното покритие. Благодарение на способността да се боядисате в различни цветове.

На строителните площадки се използва материал с полимерно защитно покритие и без него.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Инсталиране на правилното изчисление и технология на блокаИнсталиране на правилното изчисление и технология на блока
Какво да изберем за покривна плоча или професионален подКакво да изберем за покривна плоча или професионален под
Профилен покривПрофилен покрив
Монтаж на метални профили върху покриваМонтаж на метални профили върху покрива
Основните предимства на използването на велпапеОсновните предимства на използването на велпапе
Класификация на плоския покривКласификация на плоския покрив
Профилирани листове като евтин и висококачествен покривен материалПрофилирани листове като евтин и висококачествен покривен материал
Как да направите профилиран листКак да направите профилиран лист
Строителни компонентиСтроителни компоненти
Профилирани листовеПрофилирани листове
» » Профили за подове
© 2021 BggeHat.com