Предимства на профилираните греди

Сухият профилиран бар е модерен високотехнологичен материал, който е почти идеален за изграждане на дървена къща. Тя има няколко предимства пред конкурентите си. Нека разгледаме някои от тях.

Липса на пукнатини

Благодарение на съвременната технология на сушене на профилирана бара, този материал практически не е обект на пукнатини: тяхното количество обикновено не надвишава 5.

Бързо монтиране

Благодарение на бързото свиване на периода след изграждането на гофрирани къщи с дървена конструкция може незабавно да започне изграждането на покрива, монтаж на прозорци, както и довършителни работи вътре.

Запазване височините на тавана

Като правило, профилираният лъч 150х150 е изработен от иглолистни дървета, покрити със смола (бор, смърч, кедър). Материалът се обработва с модерно високотехнологично оборудване.

Липса на лепило

Страните на профилирани барове са оформени и жлебове, а оттам докинг барове, произведени без използване на лепила, което прави стените на профилирани барове за околната среда. От друга страна е гладка и по равна повърхност, без пукнатини и вдлъбнатини, които ще ви отведе до финала, без никаква обработка на стените отвътре.



Топлопроводимост и топлоизолация

Тъй като профилните пръти са близко един до друг, къщите, изработени от такъв материал, имат отлична топлоизолация. През лятото в такива къщи не е горещо, през зимата не е студено (профилираният бар се затопля добре).

Икономически ползи

За да се постигне същата топлоизолация като в къщата на профилирани греди, при изграждането на закръглени трупи е необходимо да се използва още 40 материала.

Няма нужда от допълнителни довършителни работи

За стените от дървени трупи, не се очисти, пролуките между трупите трябва да бъдат запечатани със специален материал, който да бъде прехвърлен на допълнителни финансови разходи. При изграждането на лъча тази нужда изчезва. Освен това е възможно допълнително да се повиши топлоизолацията с помощта на топлоизолационен материал от тегленето. Също така не е нужно да се притеснявате, че стените ще започнат да гние - специалната форма на бара не позволява водата да изтече вътре.

Въздушен обмен

Профилната лента, за разлика от залепените греди, е дишащ материал, който благоприятства по-доброто циркулиране на въздуха.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Приложение на дървесината и неговото производствоПриложение на дървесината и неговото производство
Сглобяеми къщи от бар с ниска цена изграждаме дървена селска къщаСглобяеми къщи от бар с ниска цена изграждаме дървена селска къща
Къщи от профилирани греди едноетажни варианти на дървени къщиКъщи от профилирани греди едноетажни варианти на дървени къщи
Как да се изгради една къща МатериалиКак да се изгради една къща Материали
Къща, изработена от профилни греди Екологични жилища стават по-достъпниКъща, изработена от профилни греди Екологични жилища стават по-достъпни
Сравнение на иглолистната и широколистната дървесинаСравнение на иглолистната и широколистната дървесина
Изграждане на комфортни къщи от дървоИзграждане на комфортни къщи от дърво
Изграждане на къщи от профилирани гредиИзграждане на къщи от профилирани греди
Избор на материал за дървена къщаИзбор на материал за дървена къща
Профилирани листовеПрофилирани листове
» » Предимства на профилираните греди
© 2021 BggeHat.com