Характеристики на изграждането на вана от ламиниран фурнир дървен материал

Укрепването на тялото с помощта на вана е известно от древни времена. До този момент този метод не е загубил популярността си, но вместо колиби разработчиците искат да видят на сайта си модерен дървен спа център. Изграждането на баня от залепени греди е напълно нова технология, способна да осигури изпълнението на такива искания и да получи популярност благодарение на това. Защо е особено подходящ за изграждане на баня?

В сравнение с кръглата класическа дървесина, залепеният лъч е под формата на редовен четириъгълник. От такъв материал е възможно лесно да се построи сграда с абсолютно всякаква сложност, която ще изглежда външно много модерно и модерно поради лаконичния релеф на стените.

Виждайки проектите на сауни от бара, е възможно да се каже със сигурност, че в такава структура все още има място на топлина и душа, характерни за всички дървени сгради. Това е очевиден фактор за популярността на технологията за изграждане на сауни от залепени греди.

От голямо значение е самият материал или по-скоро технологията на неговото производство. Лепеният лъч е оформен от няколко идентични дъски в количество от 2 до 5 парчета, които са плътно фиксирани един към друг. Преди употреба всеки борд преминава процес на оптимизация с отстраняване на дефектите, след което се слага в ламели. След това ламелите се залепват заедно с лепило.



За производството на ламиниран фурнир се избират плоскости, в които:
- няма пороци;
- влажността не надвишава 12.

Съставът на лепилото също е избран със същата точна точност. То трябва да бъде водоустойчиво, силно, екологосъобразно решение, което отговаря на изискванията на международните стандарти. По-доброто свързване на дъските се осигурява чрез поставянето им в пресата, за да се получи необходимата якост.

Резултатът е отличен строителен материал с редица неоспорими предимства:
- Най-висока якост - в сравнение с твърда дървесина тази цифра е по-висока за залепения дървен материал с около 50;
- лесно сглобяване - стриктно спазване на идентичността и правилната геометрия на материала;
- висока скорост на строителството - материал от една и съща форма се сглобява като дизайнер.

В този случай няма нужда да се "замразява" конструкцията, защото при използването на такъв материал няма да има голямо свиване. Както показва практиката, всички видове пристрастия са слаби 2-3, което изключва появата на негативни последици.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Реалната цена на къща, изработена от ламиниран фурнир, е измамена на къщатаРеалната цена на къща, изработена от ламиниран фурнир, е измамена на къщата
Проекти и оформление на сауната 5х5Проекти и оформление на сауната 5х5
Уникални характеристики на къщата от дървесинатаУникални характеристики на къщата от дървесината
Къща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зиматаКъща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зимата
Как да избера подходящата ванаКак да избера подходящата вана
Изграждане на нискоетажни сгради от дървоИзграждане на нискоетажни сгради от дърво
Дървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материалДървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материал
Видове дървесина за изграждане на дървена къщаВидове дървесина за изграждане на дървена къща
Дървени къщи от ламиниран фурнирДървени къщи от ламиниран фурнир
Избор на съвременни дървени прозорциИзбор на съвременни дървени прозорци
» » Характеристики на изграждането на вана от ламиниран фурнир дървен материал
© 2021 BggeHat.com