Струва си да си построим къща със залепени греди със собствените си ръце?

1За повечето руснаци дървената къща е по-привлекателна от каменна къща. Може би защото дървото е по-екологосъобразно и по-свързано с отдиха на открито. И може би жителите на града са просто уморени от каменната джунгла?

Бъдете така, както изглежда, дървената конструкция е на върха на популярността. Залепен лъч - един от най-разпространените материали за построяването на къща досега. Той има добри показатели за топлоизолация, пропускливост на парите и звукоизолация, не се спуква или деформира. В допълнение, можете да спестите на довършителни работи - просто не е необходимо, защото правилно обработена дървесина е красива сама по себе си. Производството на ламиниран фурнир се извършва чрез надлъжно залепване на дървени плочи - ламели.

Така че, решихте да построите къща от този прекрасен материал. Има дилема - направете цялата работа със собствената си ръка или поръчайте къща под ключ? Основната причина да се поклоним на първия вариант е очевидната възможност за намаляване на разходите. Но това е така, когато нещастникът плаща два пъти.



Ако купувате качествен залепен лъч, цената на къщата във всеки случай не може да бъде ограничена. За да получите добър материал на пазара на изгодна цена е доста трудно. И за да разберете кой от производителите е наистина добър в него е още по-трудно.

Не можете да направите всичко - ако не сте професионалист, строежът ще ви отнеме много време и енергия и къщата може да не е като тази, за която сте мечтали. Поставете баровете един към друг, така че системата "шпиндел" да работи перфектно, не е лесна дори за специалист. Вие рискувате да получите дом, в който вятърът се скита.

Може да се каже със сигурност, че цената на къща, изработена от ламиниран фурнир, при условие, че се спазват всички технически норми за строителството, не може да бъде много ниска. Но къщата, която ще служи не само на вас, но и на децата и внуците, ще оправдае инвестираните средства. Важно е да изберете строителна фирма, която се е доказала добре. Фирмата "Наркозстрой" има опит от безупречна работа от 1994 г. насам и предлага най-добрите цени на пазара на дървени жилищни сгради. Направете принос за бъдещето - нека къщата ви да бъде крепост!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Реалната цена на къща, изработена от ламиниран фурнир, е измамена на къщатаРеалната цена на къща, изработена от ламиниран фурнир, е измамена на къщата
Как да се изгради една къща МатериалиКак да се изгради една къща Материали
Къща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зиматаКъща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зимата
Къщи от дървоКъщи от дърво
Технологията на издигане на къща от залепени гредиТехнологията на издигане на къща от залепени греди
Дървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материалДървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материал
Характеристики на къщите от ламиниран фурнир дървен материалХарактеристики на къщите от ламиниран фурнир дървен материал
Технология за производство на залепени гредиТехнология за производство на залепени греди
Лепени гредиЛепени греди
Характеристики на дървена къщаХарактеристики на дървена къща
» » Струва си да си построим къща със залепени греди със собствените си ръце?
© 2021 BggeHat.com