Лепени греди

Лепени греди

В момента два основни вида строителни материали се използват за изграждане на къщи от дърво, масивно дърво и залепени греди, което има редица технологични предимства.

Поради факта, че производството на залепени греди се извършва по сравнително сложна технология, тя се продава напълно изсушена. Това качество премахва необходимостта от изчакване, докато свиването на картонената кутия у дома, какъвто е случаят с твърдото дърво, надеждно гарантира, че няма да има деформация във времето. Друго предимство - лепило с огнеустойчивост. Всички части, от които е образувана плътна греда, са залепени заедно от състав, който предотвратява горенето. Разбира се, това не спасява къщата от този материал от сериозен пожар, но значително намалява риска от неговото възникване. Във всеки случай дървената къща трябва да бъде оборудвана с пожароизвестяване и покрита със специални съединения, които повишават устойчивостта на огън.

Лепеният лъч е с висока якост и не се разрушава на фугите на ламелите, дори при хоризонтално залепване на отделните елементи. Също така преминава добре, съдържа етерични масла, които дезинфекцират вътрешното пространство на къщата и създават приятен микроклимат, а също така изключва появата на течения или остарял остарял въздух.



Производството на залепени греди е както следва. Първото нещо, което се разтваря в дъскорезната дъска, са получените съставни части на бъдещия залепен лъч, призовани за простота на ламелите. След това ламелите са внимателно изсушени в специални камери и имат съдържание на влага само около 10. След това ламелите се калибрират и се свързват по дължината. Връзката става чрез залепване на ламелите под пресата. След натискане получените полуфабрикати се калибрират, в тях се избират канали, хребети и други необходими технологични елементи.

Крайният етап на производството на залепени греди е създаването на заготовки или различни сложни елементи за отделни поръчки, например греди за стени с чаши или греди, или стандартни серийни проби за доставки на строителни пазари. Възможността за създаване на готови сложни елементи прави залепените греди абсолютно предпочитани в дърво строителство, тъй като тази възможност може да съкрати времето, необходимо за издигане на къща няколко пъти.

Е, като посетите уеб сайта ooosmp.ru, ще намерите пясъкоструене на метал и стени, както и всички негови възможности и възможности. Също така на този сайт най-добрите професионалисти ще ви помогнат с подобна обработка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Къщи от финландски ламиниран фурнир, плюс и минус материалКъщи от финландски ламиниран фурнир, плюс и минус материал
Реалната цена на къща, изработена от ламиниран фурнир, е измамена на къщатаРеалната цена на къща, изработена от ламиниран фурнир, е измамена на къщата
Къщи от профилирани греди едноетажни варианти на дървени къщиКъщи от профилирани греди едноетажни варианти на дървени къщи
Как да се изгради една къща МатериалиКак да се изгради една къща Материали
Къща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зиматаКъща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зимата
Къщи от дървоКъщи от дърво
Технологията на издигане на къща от залепени гредиТехнологията на издигане на къща от залепени греди
Видове материали за системи за окачванеВидове материали за системи за окачване
Как да събираме прозорциКак да събираме прозорци
Характеристики на къщите от ламиниран фурнир дървен материалХарактеристики на къщите от ламиниран фурнир дървен материал
» » Лепени греди
© 2021 BggeHat.com